Uite aici http://www.ziare.com/......-el-993005
si mergi cu el la un doctor, el poate sa iti recomande ce mancare sa ii dai si ce as faci, daca nu i-au daca nu vede inca bine cred ca ar trebui sa il hranesti cu lapte, nu cred ca mananca inca mancare solida
Fafnir, parintii sunt de acord cu el dar si lor le e teama sa nu fie orb.si chiar daca e tot il pastrez.nu l-am salvat sa-l abandonez iarVreau sa traiasca si sa fie sanatos
Ce ai facut tu e admirabil, dar din pacate inca depinzi de parinti(din ce am inteles eu) si ei nu vor sa il vada... deci, chiar nu stiu. Daca e foarte mic trebuie sa ii dai doar lapte si cred ca trebuie special de la veterinar, nu stiu daca cel de vaca e un substitut bun pentru laptele mamei lui...
Si eu am gasit odata doi caini mici nou nascuti, si i-am pus intr-o cutie si stiu ca le-am dat lapte praf (pe atunci fratele meu era bebe) cu seringa
Si cand au crescut mari i-am dus la o ferma.
O sa inceapa sa vada mai bine pe la 2 luni si eu stiu ca la puiutii mici se da la inceput lapte praf iar mai apoi lapte de vaca iar dupa ce mai creste putin poti sa incepi sa il hranesti normal cu bobite si altele si ar trebui sa incerci sa ii convingi pe parintii tai sa te lase sa il ti in casa pana mai creste sper ca medicul sa iti dea fericita veste ca nu e orb. bafta!
BoomBoomToxic întreabă: