Bună,Alexandra!
păi,în primul rând, trebuie să le arăţi că eşti responsabilă. adică:
spune-le că tu vei fi atentă să nu facă mizerie sau dezordine.că tu îl vei dresa..pe scurt:că tu te vei ocupa de el.
Apoi,i-a câteva coli de hârtie,caută pe internet informaţii despre căţeluşi, scrie-le, şi memorează-le.du-te la ei, şi spune-le că te-ai documentat, şi o să ştii cum să te ocupi de el.
(informaţii poţi găsi aici:
http://ro.wikipedia.org/wiki/C%C3%A2ine
şi despre bichon, dacă vrei să îţi cumperi:
http://cel-mai-bun-prieten-al-omului.blogspot.com/......ginar.html
).
la urmă, spune-le că nu va trebui să plătească ei, pentru că ai tu bani.
şi, sper să funcţioneze! să îţi trăiască (,)căţeluşul şi baftă!:)
Buna! Roaga-i in fiecare zi si trebuie sa le arati ca esti responsabila! Spala vasele, du gunoiul la mine a mers!
Daca vrei un caine trebuiec sa faci niste sacrificii:1.sa te scoli cu noaptea in cap(la 6 dimineata)sa duci catelul la plimbare
2.sa ai o situatie buna financiara(eu am caine chow chow si medicul veterinar mi-a spus sa-i dau mancare Royal Canin care e 18-22 lei/kg si vaccinurile care te costa in jur de 100 lei)
3.cand e puiut o sa-ti roada tot de prin casa(ceea ce sa nu-l lasi sa faci)
4.o sa lase par si trebuie sa faci curatenie
5.cand e puiut nu-l poti scoate afara pana la 4 luni(fiindca ii trebuie vaccin de 4 luni, deoarece fara acest vaccin se poate imbonlavii) deci prin urmare va trebui sa-i suporti micile accidente
6.va trebui sa-i cumperi : lesa, zgarda, jucarii etc...
7. lectiile de dresaj
Daca poti face aceste sacrificii poti merge la parinti si sa-I intrebi care ar fi motivul pentru care nu-ti iau caine? Atunci ei ti-l zic si tu le spui sacrificiile pe care ti le asumi.Si eu am caine, si stiu cum este.
Eu am o multime de animale 2 pisici 2 caini 4 iepurasi si un acvariu am avut si papagali sunt sigura ca daca le arati ca vei fi responsabila si vei avea grija de viitorul catel iti vor da voie sa-ti iei
unu
Eu as da un singur raspuns.Cum am facut si eu.Am inceput sa invat bine la scoala si sa le arat parintilor ca sunt responsabil.Asa ei mi-au luat un Bichon si acest Bichon a mai facut un catel. Sper ca raspunsul meu sa iti fie de ajutor. P.S: Vezi ca daca stai la bloc sa nu iti dai cainele la facut copii.
Deniissel întreabă: