Buna!
Nu o sa iti raspund stict pe intrebeare, dar vreau sa iti spun ceva.
In fiecare zi pe strada, sunt sigura, vezi o multime de cateti abandonati, catei care supravietuiesc inca o zi doar pentu ca un om binevoitor le-a aruncat si lor un colt de paine. Catei care mai mult decat orice si-a dori sa aiba un stapan, o persoana careia sa ii pese de ei si sa ii iubeasca. Si catelii abandonati pe strada sunt capabili de iubire, de multe ori mult mai multa iubire decat pot da catelii de rasa foarte scumpi. Fa o fapta buna si mergi pe strada si ia un catel de acolo, spala-l si da-i de manacare si te asigur eu ca te va iubi la fel de mult, daca nu mai mult decat orice catel cu parul cret care a costat minim 200 de lei.
Mult noroc!
Toata viata mea am facut fapte bune si am luat catei de pe strada, ba chiar i-am si acceptat pe cei care se refugiau in curtea mea si am avut grija de ei.Am avut foarte multi.Stiu ca un maidanez e foarte devotat stapanilor si e foarte inteligent, dar pur si simplu vreau si eu o flocosenie, un catelus pe care sa il tin in casa si sa ma joc cu el...nu stiu daca intelegi cat imi doresc un astfel de caine, probabil ca tu nu ai caini ca sa intelegi mai bine dorinta mea "ciudata" pentru tine.
Ba am catei si tin extrem de mult la ei. Si eu am avut o perioada in care imi doream un buldog, ca doar era catel de rasa, arata bine, ma si gandeam ca o sa ii fac o groaza de poze si o sa le bag pe cine stie ce retele de socilalizare sa vada toti cat de dragut este. Dupa care am vazut un catel maidanez care abia se mai misca si mi-am dat seama ca buldogul mult dorit, in timp ce un maidanez abia se mai tine pe picioare, sta intr-un adapost unde primeste mancare sau are niste stapanii bogati care il rasfata.
Buna!
Un caine de rasa se cumpara, iar unul care nu e "de rasa pura" de ce sa dai bani pe el? Daca stai sa cauti sau ai rabdare si urmaresti un timp prin adaposturi sau pe site-uri care doneaza animale sigur gasesti ceva si omori doi iepuri dintr-o lovitura:il iei pe gratis si faci si o fapta buna.
Daca tu dai 200lei pe o corcitura incurajezi samsarii, daca vad ca "fraiereste" oamenii nu va ezita sa faca asa si data viitoare.
Sa stii ca si un caine dintr-un adapost ofera aceeasi iubire si prietenie neconditionata la fel ca un caine de rasa.
Mai gandeste-te!
Stiu ca ai dreptate, dar citeste te rog raspunsul meu de mai sus...
Cum am spus, daca iti doresti mult pune bani de. oparte si cumparati. Stiu exact prin ce treci, am caine cu toate astea mi.am dorit cand o pufosenie cand un caine masiv, puternic si de talie mare, la fel visam si eu. Acum am un amstaff splendid, cumparat din bani stransi de mine(200e) si nici acum nu.mi vine sa cred ca e al meu si nu pot sa ma imaginez cu cand va fi mare. Deci...cum am mai spus,daca vrei caine de rasa cumpara,dar dintr.o canisa calumea, nu samsari sau canise precum premium, Kris s.a., daca iti iei o corcitura si mai dai si bani pe ea, ti.ai luat o mare teapa ca daca stai cu ochii pe siteuri de adoptii o sa pice si niste pufosenii fara sa fie de rasa si dar, sa fie frumos.
Buna, nu poti gasi nimic pana in 2 milioane, imi pare rau. Incearca un bichon maltez. Daca nu un Terrier sau Chou-Chou. Caini maginifici. Incearca pe canisa.ro
O zi buna,
Pa-pa