| pufosicaa a întrebat:

Eu imi doresc o pisicuta/motanel, dar parintii nu ma lasa sa adopt unu fiindca ei zic ca pisicile nu sunt de bloc... Ma puteti ajuta cum sa imi coving parintii sa ma lase sa adopt o pisicuta/motan?(eu nu vreau de rasa vreau una de pe strada ca sa salvez o viata mica

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Http://www.e-pets.ro/subiecte-forum/puterea-torsului/pagina-1

http://javra.eu/pisicile-au-capacitati-de-vindecare-uimitoare/

http://www.mediculmeu.com/......icilor.php

Eu sunt indragostita de pisici. N-as putea trai fara ele. Am pisici de cand m-am nascut. Daca ar fi sa scriu argumentele mele...mi-ar trebui mult timp. Asa, alege tu din linkurile date ce crezi ca o sa-ti convinga parintii.
Sunt si dezavantaje, dar nu vorbim acum de ele.

3 răspunsuri:
| Giulia97Anna a răspuns:

Stiu cum te simti.Si eu voiam o pisica si la fel ca si in cazul tau ai mei nu ma lasau.Pana la urma i-am convins cu greu si au acceptat.Prima oara am vrut sa adopt una de pe Internet dar a fost deja adoptata.Am fost dezamagita.A doua zi, pe scara blocului(si eu stau la bloc)mama a gasit un pui de pisica maricel de 3 luni.Nu a mai stat pe ganduri si l-a luat in casa.Parintii mei toata ziua au grija de ea si se joaca cu ea.Acum,tie chiar nu stiu ce sa-ti zic.Conteaza de parinti. Spune-le ca o vei intretine din alocatia ta, eu asa le spuneam mereu.Eu i-am batut mereu la cap si am reusit.Noroc!

| Sellak a răspuns:

Cum sa nu fie pisicile pentru bloc? Pisicile si cainii mici sunt animalele ideale pentru cei care stau la bloc. Si eu am pisica. La un moment dat am avut 5 laughing Am gasit 4 pui la gunoi intr-o cuite si i-am luat acasa pana am reusit sa-i dau pe toti. vreo 2 luni. Daca ei spun ca pisicile nu sunt animale de bloc, intreabai atunci care sunt animalele pentru bloc(exceptand hamsteri, pesti etc.) ceva cu care sa poti sa te joci si sa-ti ocupi timpul...si sa vedem ce-ti raspund. In fine tu iti cunosti parintii, tu stii cel mai bine cum sa-i convingi cand vrei ceva.

| Izy10eye a răspuns:

Incearca sa le arati ca esti responsabila. Poti incerca si sa ii faci sa indrageasca pisicile, apoi sa ii convingi ca ar fi minunat daca ati avea si voi una.Informeazate despre beneficiile pe care le are convietuirea cu o pisica.Si eu im doresc un caine dar parintii mei nu vor, chiar daca stam la casa!