| MinnieRawr a întrebat:

Eu imi doresc tare mult o pisicahappyProblema este ca parintii nu ma lasa cu o pisica in apartament deoarece ei spun ca nu o sa am grija de ea si ca tot ei o sa stranga dupa ea.bla bla.As vrea sa stiu cum ii pot convinge.La curte la bunica mea exista o pisicuta dar ei nu ma lasa sa o iau pe easad. Azi cand merg la bunica mea as vrea sa o iau acasa. Dati-mi idei va rog multhappy
Funditahappy.

5 răspunsuri:
| iooa a răspuns:

Intr-un fel au dreptate, gandeste-te ca daca pisica a crescut la curte ii va fi greu sa se acomodeze intr-un apartament, in plus va trebui sa ai multa grija de ea, sa o perii zilnic, sa ii schimbi nisipul zilnic, sa o vaccinezi, sa o deparazitezi, sa-i faci baie. Daca esti pregaita atunci sigur iti vei putea convinge parintii. Bafta!

| alinzz a răspuns:

Spune-le ca e dorinta ta si ca tu chiar ti-o doresti, promitele si arata-le ca stii si poti ingriji pisica.
Dar daca nu te lasa nu te supara, ai sa faci si mai rau. Sper ca te-am ajutat!

| florydia a răspuns:

Spunele sa-ti dea o sansa. Daca nu reusesti inseamna ca nu esti pregatita daca reusesti te vor lasa so ti si sa ai mare grija de ea! Si eu am o pisica si sa stii e greu sa am grija de ea trebuie sa peri sa ii schimb nisipul etc. Sper ca te-am ajutat intr-un fel!

| dublud a răspuns:

Buna
Incearca sa face-ti un paiu.
Spune-i ca tine-ti pisica pentru o saptamana si dupa sa hotarasca daca ramane sau nu. Eventul bagi si ceva bani in pariu ca sa para mai atractiv pentru ei sau nu stiu ceva in genul.Si saptamana in care sta ai grija cat poti de bine de ea. apoi. sa vedem ce se intampla.
Tine-ne la curent.happy
Bye :*

| NoName1234 a răspuns:

Eu am 2 pisici la apartament si crede-ma e usor sa le intreti.
Succes sa o convingi pe mama ta happy