Yorkshire Terrier,Pomeranian,Bichon Maltez,Chihuahua,Chow Chow ( e foarte dragut!) Bichon Frise,Shih-Tzu,Dandie Dinmont Terrier,Boston Terrier,Lundehund (foarte rari),Beagle,Australian Terrier,Alopekis,Maltez,Pug, Schnauzer miniatural, Pudel miniatural,
Dachshund. Iti trebuie caini de talie mica si pe internet cauta informatii despre ei, de exemplu: ce mananca, cat de agresivi sun etc.
Eu am 16 ani si de la varsta de 1 an am avut incontinuu catei, de rasa, si am avut la 12 ani Chow Chow si era foarte mic, dar imi placea ca era pufos si nu era deloc de talie mare cum zici tu. Chiar daca stateam la bloc tata mi-a cumparat cand aveam 6 ani cadou de ziua mea un Akita Inu, si era aproape cat mine si era foarte foarte linistit, statea pe canapea cu mine in timp ce ma uitam la tv. Ar putea sa isi ia un caine de talie medie, dar ar trebui sa aiba grija sa nu sara de la balcon cum a patit catelusa mea .
Daca locuiai la curte, si aveai mult spatiu si garduri foarte bune, puteai sa iei un akita inu, caini de talie medie sau mare.
Eu ti-as sugera sa iti iei un bichon. Sunt adorabili. Poti alege intre mai multe rase de bichoni. Nu cresc foarte mult, deci nu ocupa mult spatiu, unele rase mananca cam tot cele dai, deci resturile sunt bine venite si sa arunci cu banii dupa mancare pentru caini. Sunt usor de dresat, dar au nevoie de atentie si iubire. Trebuie sa te ingrijesti mult de ei. daca nu iti plac, intra pe Animale.ro si vei gasi multe rase. Sper ca te-am ajutat.
Mai bine Yorkie, ei sunt mult mai mici si tot adorabili
Andre întreabă: