| OanaAjutaMereuSiOrcand a întrebat:

Iarasi am venit cu o intrebare despre pesti. Am un peste guppy si nu stiu de ce naparleste. El este un peste, cum sa zic tanar pe limba noastra. As vrea sa stiu: Este normal sa naparleasca de solzi? Unde a naparlit are culoarea portocalie. Va multumesc (Dau fundita)!

Răspuns Câştigător
| Dani092000 a răspuns:

Nu este cazul sa-ti faci probleme,solzii le vor creste pe masura ce vor inainta in varsta si se vor obisnui la conditiile oferite de tine, sigur le va fi bine daca nu dau alte semne, cum ar fi dezechilibrul la inot sau dezorientare.

5 răspunsuri:
| T7uk a răspuns:

Un peste nu trebuie sa naparleasca. Ori este prea rece apa ori este prea calda. Temperatura este recomandata sa fie intre 20 si 23 grade celsius.

| Icar25 a răspuns:

Pestii nu naparlesc. Probabil are vreun fung pe el cel mai bine este sa pui o poza cu el si iti dau mai multe detalii.

Ps Poza trebuie sa fie de o calitate cat de cat buna.

| seby4music a răspuns:

Jur ca e prima oara in viata, cand aud de un peste care naparleste.

| Dani092000 a răspuns:

Nu ai de ce sa-ti faci probleme,solzii le vor creste pe masura ce vor inainta in varsta si se vor obisnui la conditiile oferite de tine, sigur le va fi bine daca nu dau alte semne, cum ar fi dezechilibrul la inot sau dezorientare.

| Dani092000 a răspuns:

Nu ai de ce sa-ti faci probleme,solzii le vor creste pe masura ce vor inainta in varsta si se vor obisnui la conditiile oferite de tine, sigur le va fi bine daca nu dau alte semne, cum ar fi dezechilibrul la innot sau dezorientare.