In primul rand ai facut un lucru foarte frumos, felicitari! Ideea este ca motanul se simte neglijat, trebuie sa petreci putin timp si cu el. Eventual te speli pe maini sau il rasfeti cu ce ii place lui.Din moment ce i-ai luat, de ce sa scapi de ei? Dai un anunt in ziar sau intrebi prietenii, vecinii cine vrea un pisoias.Pe cel care il pastrezi eventual sa fie pisica, din moment ce motanul e castrat.Se inteleg mai bine, daca o sa fie tot motan o sa se bata, parerea mea.Ai grija de toti in mod egal si o sa fie bine!
Nu ii da,e mare pacat,eu in vara am hranit la pisoi si i-am ingrijit dar nu multi au trait,sunt foarte sensibil,mare pacat sa nu lupti pentru ei,fiindca sunt niste fiinte mici fara aparare,hranestei cu lapte de vaca cumparat,fiert,si sa le iei de la pet shop,un biberon special pentru ei,exista, il intrebi pe vanzator de un biberon pentru pui de pisica nou nascuti, stai langa ei si ar fi bine sa te duci cu ei sau macar cu 3 acum, 3 peste o saptamana si 3 peste 2 saptamani,ca sa iti fie usor,daca nu poti cu toti deodata,daca le dai cu biberonul o sa traga ei singuri din biberon,insa verifica sa aiba gaura la biberon,daca nu are faci cu o scobitoare si vezi daca pot sa traga din biberon,dupa hranire stergei cu putina vata cu apa calda la zonele intime pentru ai stimula sa isi faca nevoile,asa cum mama lor ii linge,aici vei gasi tot ce ai nevoie,eu am deschis subiectul daca ai vreo intrebare poti pune cu usurinta, succes, sa ne tii la curent: http://www.latifa.ro/forum/topic896-pui-de-pisica-nou-nascuti.html
Pai cred ca ar trebui in primul rand sa ii tii cat mai departe de el, pentru ca eu am avut o pisica tot asa cu pisici mici de cateva zile, si motanul i-a omorat! Nu ii poti imprietenii in nici un caz de acum, poate mai tarziu cand vor mai creste. Sper sa iti traiasca, saracii, dar de 2 zile... sunt cam slabe sanse Eu am incercat sa salvez asa niste catei si nu am reusit. m-am chinuit cu ei cateva saptamani tot cu biberonul, nu am stiut ce sa le mai fac. Bafta cu ei, dar tine motanul departe.
Eu zic sa ii pastrezi daca iti plac (cei 9 puisori), la fel si motanelul si apropo bravo ca i-ai luat acasa. Iar motanelul tau se va obisnui cu mirosul dar pana atunci nu-l lasa la cei mici.
P.S.:Tine-o tot asa cu animalele, iubestele si ingrijestele!
Succes!
Se va obisnui motanul cu timpul, dar incearca sa te speli pe maini inainte sa te duci sa te joci cu motanul. E foarte frumos ca ai luat pisoii acasa si ai grija de ei
Eu cand mergeam linistita pe strada mi-a sarit in cale un pisoi miiic.a venit la mine si vroia sa-l iau in brate.eu l-am dus acasa unde nu se intelegea cu cainele meu dar acum sunt cei mai buni prieteni! deci, cum s-au obisnuit un pisoi si un caine sa stea impreuna, o sa se obisnuiasca si motanul cu pisoii ca tot pisici sunt toti!
Multumesc pentru raspunsuri.
Motanul meu ieri seara in timp ce dormeau pisoii s-a dus prin toata camera lor ca sa miroasa iar la sfarsit s-a urcat langa cusca lor si i-a mirosit(foarte bland) dupa care a plecat in fuga...
Cred ca este un progres din partea lui pentru ca joi cand am adus pisoii acasa s-a ascuns sub pat imediat.
Pisoii sunt bine, mai am 5 deoarece 4 le-am dat la o alta familie care au zis ca o sa aiba grija de ei.Astia 5 sunt niste scumpi.Sunt ca niste bebelasi:X.singura chestie naspa este ca biberoanele cumparate mereu se opresc si nu lasa sa treaca laptele(lapte=lapte+galbenus de ou+miere)
abia astept sa vad cum o sa creasca...pacat ca nu pot sa atase poze ca v-as arata
Ai facut un gest foooarte frumos! Motanul probabil e putin suparat pentru. ca alte pisicute i-au invadat teritoriul, dar se va obisnui cu timpul; asa se manifesta si catelusa mea cand mai aduc pisoi/caini care ii ingrijesc pana la adoptie.
Pt. puiutii de pisica nu prea e bine sa le dai lapte de vaca simplu pentru. ca pot face viermisori intestinali, insa il poti combina dupa urmatoarea reteta de pe site-ul: http://www.orasulanimalelor.ro/......u-nascuti/
Nelutuborda întreabă: