Lasa-i circa o saptamana sa se acomodeze fara sa îi scoti din cusca.Un motiv pentru care sunt fricosi ar putea fi salbaticia custii din petshop, unde crede-ma in afara de apa si mancare nimeni nu se ocupa de ei. Acordale zilele astea putina intimitate, nu îi scoate din cusca si nu te apropia de ei... lasa-i sa se acomodeze apoi itigarantez ca o sa onceapa sa cante si o sa te saturi de citipitul lor. Bafta!
Asa fac papagalii la inceput pana se acomodeaza, vor manca ei stai linistit asa mi s-a intamplat si mie.
Arata-le tu recipientele cu mancare si apa. Ai mei peruai habar n-au avut sa mearga la recipient sa manance si sa bea. Primului perus i-am pus mancarea pe solul coliviei in prima saptamana apoi mi-a venit ideea sa il "bag" cu capul in recipientul de mancare sa vada ce-i acolo. Cu al doilea perus a fost mai usor, i-am aratat din primele ore unde e mancarica. Trebuie sa invete si ei. Bafta!
Pana la urma au inceput sa manance chiar foarte mult si am umplut vasele cu mei full ca sa le vada bine acum au inceput putin sa si cante
Ane758 întreabă: