| copilfardeminte40127 a întrebat:

Ieri mi-am cumparat un perus micut dupa ce mi-a murit cel de dinainte. Problema e ca isi face,, treaba" cam moale si mi-e frica sa nu fie bolnav (Este galben-lichida). Sa fie de la stres si de la casa noua? Mentionez ca nu a mancat deloc si nici apa nu cred ca a baut de 24 de ore (de cand am cumparat-o). Ajutati-ma va rog frumos...

Răspuns Câştigător
| AndreeutzaDeea a răspuns:

Nu are cum sa nu manance si sa bea apa, instinctul lui il obliga sa faca tot ce trebuie pentru a supravietui, poate nu observi, poate mananca si bea apa cand nu esti tu atent! Cat despre facutul nevoilor tine cont ca e 2 in unu, adica si mare si mica odata, nu separat. Daca tot ti se pare in neregula, un consult veterinar e tocmai bun, ai grija deoarece perusii sunt foarte sensibili!

4 răspunsuri:
| Λndrei a răspuns:

Da-i vreo doua pahare de palinca pentru ca in felul acesta se va face tare!
laughing)
Acum sa fiu serios:
Probabil este speriata si nu mananca ce-i pui tu, sau mananca putin si nu vezi tu.
O alta varianta ar fi sa nu fie obisnuita cu mancarea pe care i-o dai tu.Dar avand in vedere grija pe care le-o poarta prin magazine...

| Sup3rN0va a răspuns:

Poi daca se comporta normal si nu sta doar intr-un loc si mananca, bea nu are de ce sa fie bolnav/a.
Daca mai continua sa faca asa du-te la un control.
Si aica conteaza si ce-i dai de mancare.
Sa-ti traiasca si sa-i dai si drumu din cusca i va placeahappy

| copilfardeminte40127 explică:

Heiiii! Buna! Multumesc foarte mult pentru raspunsuri. Mi-ati fost de mare ajutor. Dupa 24 de Ore, a dat Dumnezeu sa o rapuna foamea. A coborat frumos la cutiuta cu mancare si, stiind de la celalalt ca nu trebuie sa ii pun mult in cutiuta, nu mi am dat seama ca ea este mai micuta si era foarte amuzanta. Scapa mereu ca totul inauntru dar tot manca. Acum ciripeste frumos in colivia ei cu jucarioare si ma,, cearta" ori de cate ori uit sa ii spun,, Buna!" sau,, Pa-pa!". Este o scumpa! Un animal este un prieten mut!

| AndreeutzaDeea a răspuns (pentru copilfardeminte40127):

Felicitari,ma bucur foarte tare, sa-ti traiasca si sa fiti buni prieteni, si multumesc pentru funda, succes!