| Adryanus94 a întrebat:

Ieri mi-am luat un papagal nu mai este asa speriat de mine pot s ail mangai' dar nu mananca are apa intr-o cutiuta acolo si pancare in alta si nu vrea si mai are si apa intr-un bidonas special lateral nici nu se apropie de mancare oare cat timp va face asa pana se acomodeaza?

Răspuns Câştigător
| blu3ey3s a răspuns:

De fapt, va face asa pana se acomodeaza. Orice animal care il duci intr-un loc nou (o casa noua) este speriat pentru ca nu stie unde se afla si cine sunt noii lui stapani. Asteapta cam 1-2 saptamani si ai sa vezi ca va fi mult mai vioi. happy

6 răspunsuri:
| MoneyMoney a răspuns:

I-ai si lui o papagalitza sa-l istoveasca si sa-i faca pofta de mancare!winking

| pushtius1 a răspuns:

O sa manance, acum el este in perioada de acomodare, este recomandat sa nu-l stresezi lasa-l o saptamana linistit si dupa te apuci de jucat cu el si toate cele, gasesti informatii utile pe http://animaledecompanie.info

| GabiiHaș a răspuns:

Pune-ntr-o farfuriuta biscuiti sfaramitati sau da-i mar razalit, ou fiert tare razalit.
cred ca o sa-i placa...incearca asa.

funda?

| Cezarul a răspuns:

Am avut 3 papagali pana acum.doi perusi si Micul Alexandru, asa fac ei doua-trei zile si dupa mananca nu iti face griji.cauta pe google sfaturi despre papagali.

| doolce_5899 a răspuns:

Buna! este normal. asa mi s-a intamplat si mie cu perusii mei, dar o sa vezi ca peste 1 zi-2 o sa manance. sa nu-ti faci probleme.

| alexandra1000 a răspuns:

Am avut si eu un papagal.si al meu a fost speriat la inceput dar se va acomoda. dai niste fructe.mai ales portocale. pune cateva bucatele pe cusca ca poate mananca.si in privinta acomodarii- o sa fie bine.