Specialitatea casei/ a zilei.are cam 2 feluri de mancare. Si e cam multa uneori, dar este mai ieftina. Comanda ceea ce doresti si ia-ti si o bautura. Sa nu bei totul mai intai si dupa sa papi
Uita-te peste meniu mai intai si cand trece chelnerul pe acolo fa-i cu mana sa vina la tine. La final.lasi banii in carnetelul care ti-l da el si contine nota de plata. Lasa si tu 2-3 lei bacsis
Ma gandesc la cartofi piure cu shnitzel de puisor in pesmet cu salata de varza. Voi ce ziceti. V-ar placea?
Buna! Păi...comanda ce vrei tuNu putem sa stim noi meniul.In concluzie atunci cand mergi la restaurant mergi sa te relaxezi si sa nu trebuie sa fi "pe fuga" daci vei avea timp sa observi toate categoriile, mai presus categoria"deserturi"
Eu as comanda un TiramisuIn genal ceva cu ciocolata
Mîncare şi băutură, că altceva ce s-ar putea comanda în restaurant? Cere-i meniu cu fotografii, ca să vezi care ţi se pare mai apetisantă!
Cartofi Prajiti cu ceafa de Porc cu o salata de varza si o cola la sfarsit, Ca doar suntem Romani ce dracu!
Foarte buna idea ta doar ca nu-mi place porcul...
Depinde de preferinte. Sau daca incerci ceva mou iti recomand pizza cu ton. e delicioasa
Pai... eu zic sa te uiti in jur si ce comanda ceilalti comanzi si tu. Sau comanzi cei mai bun~!
Pai te gandesti prima data la cat de foame/sete iti este. Dupa alegi daca sa comanzi ce mancaruri preferi de obicei sau sa experimentezi ceva nou. Studiezi meniul iar in momentul in care iti ramane privirea fixata pe ceva, ai gasit raspunsul!
anonim_4396 întreabă: