anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi doresc foarte tare un caine, insa nu stiu cum e sa ai grija de unul. Nu vreau sa-l iau si dupa sa-l abandonez. Stiu ca trebuie sa-l scot afara de 2-3 ori in fiecare zi. Asta n-ar fi o problema. Insa eu o sa merg la liceu,iar parintii mei vin pe la 4, asa ca el va sta singur cam 3-4 ore. Mi-e frica sa nu roada mobila sau mai stiu eu ce... Familia mea iubeste animalele, deci catelul va avea parte de multa atentie. Dar daca va face multa mizerie sau va roade cabluri sau mobila parintii ma vor certa. Credeti ca merita sa-mi iau un caine pana la urma?

3 răspunsuri:
| SabbyNightShadow a răspuns:

Te sfatuiesc sa urmaresti sfaturile lui Cesar Millan. Este foarte bun. Eu am amplicat tot ce zice el si cainii mei(care sunt 5 la numar) nu mi-au creeat probleme happy E foarte simplu de aplicat ceea ce zice Cesar pentru ca sunt sfaturi utile, nu utilizeaza violenta si sunt practice happy Bafta :3

| Eugen866 a răspuns:

E munca multa cu un caine mai ales daca stai la bloc. te vei plictisi repede de el daca nu il nimeresti. parerea mea, nimeni nu ar trebui sa tina cainii inchisi la bloc; daca stai la casa e cu totu alta poveste

| Alinutza_Ali_1996 a răspuns:

Pai...depinde ce cane iti iei.Eu am un caine de casa si nu a incercat nici o data da roada mobila sau toate cele, dar crede-ma ca nu i-ar placea sa stea 3-4 ore.Al meu de abia sta 5 min.Deci daca o sa il lasi acasa singur 3-4 oare o sa sgarie usa ca sa iasa.Si in cel mai rau caz, daca stai la bloc nu o sa le placa vecinilor.Asta e parerea mea. Dupa cum e cainele meu.nu stiu poate u o sa-ti iei un caine mai diferit, dar cred ca toti caine de casa sunt la fel... Funda?! :*