| FlorinaNicoleta a întrebat:

Bună TPU... Îmi place foarte mult cainii. Părinții nu vor sa.mi cumpere. Tata a dresat caini pentru ca a fost polițist și știe cum e cu cainii, iar mama ba vrea iar acum nu mai vrea...Îi barai de vreo 2 ani și nimic... Tata nu vreau sa se implice, iar mama e la serviciu și eu la școală după amiaza dar mai cunosc fete care sunt la fel cu mn cu programul și totuși au caine. Cum sa îi conving ...Va rog mult, niște ponturi Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Anonimmus234 a răspuns:

Hmmm...Ar trebui sa le dovedesti cat de responsabil esti, sa le faci favoruri, sa te porti ca un majordom timp de 3-4 saptamani, sa le arati cat de mult ii iubesti si sa faci curatenie, iar dupa asta, ar trebui sa le ceri un catel de care vei avea grija.In tot acest timp ai putea sa strangi bani, pentru a le arata ca nu trebuie ei sa plateasca.Si sa vei lua un caine mic care nu prea face nimic.De exemplu, un westie.Sunt foarte iubitor si nu sunt foarte activi.Iti urez noroc.

2 răspunsuri:
| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns:

Salut, spune-i ca in noul an scolar vei avea un randament mult mai mare si vei fi mult mai responsabila, fa curatenie in camera ta, ajuta-i pe parintii tai intotdeauna si cu siguranta te vor lasa sa iti ei un caine.

| ThePuffy a răspuns:

Spunele ca o sa iei nu mai 10 la scoala daca iti iau caine, eu asa am facut si am doi laughing) a