Mai multe mese mici sunt de preferat fata de una singura, mai consistenta. Se gasesc tot felul de sortimente de hrana, dar fulgii sunt cei mai la indemana. Le mai poti da viermisori sau purici de apa vii, ca delicatese. Ca hrana trebuie sa ii dam rame taiate si bine spalate, larve de insecte, creveti, viermisori, ficat de pui, mici bucati de carne de vita cruda, daphine vie sau congelata si i se mai poate da si hrana uscata, fulgi dar asta ca supliment la cea vie. Este bine ca pestele sa fie hranit de mai multe ori pe zi si trebuie evitata hrana in exces care va duce la imbolnavirea pestelui. Trebuie sa i se asigure si vegetale pentru a prevenii blocajele intestinale. Se pot folosi fulgi cu spirulina sau funze de salata.
Eu nu stiu dar stiu ca nu e bine sa le dai mult ca cata le dai atata mananca pesti.Sunt cam prostuti.
Vezi ca am avut si eu 2 beta.sunt ffff pretentiosi.si vezi ca daca mai ai pesti o sa ii muste de coada si o sa ii fugareasca...si pentru intrebarea ta. 1 sau 2 ori pe zi pentru ca poti sa le dai si de 100 de ori pe zi ei mananca cat le dai
in general pestii se hranesc o data sau de doua ori pe zi. ai grija ca beta sunt un pic mai pretentiosi, au nevoie de apa curata mereu iar curata nu inseamna doar sa se vada prin ea, ar fi bun un filtru cu carbon. temperatura mai ridicata. si atentie, sunt agresivi! vezi aici mai multe despre ingrijirea unui acvariu
Costina_Antonia_1990 întreabă:
Summer5505 întreabă: