| Anonim20001972 a întrebat:

Buna TPU

In curand plec in vacanta. Dar am si o pisicuta care trebuie sa i iau cu mine.
Parintii mei zic sa ii dau o pastila de somn pentru ca e drum de 9 ore.

IMi puteti da in detaliat: 1) cum se administreaza aceasta pastiluta
2) in cat timp ii trece efectul

3) de la ce varsta se poate consuma pastila( a mea nu e chiar pui dar nu e nici adult[3 kg], am cantarut-o recent
3) si cel mai important efectele secundare.

Daca aveti o idee cum sa o tin ocupata in afara de pastile de somn le accept cu placere

Si mai am o mica intrebare... daca are nevoie 'la baie' (stiti ce spun, cred ca da) e drum lung si cred ca va avea nevoie, dar nu pot sa car nisipul dupa mine, nu? nu merg cu masina personala, transport public

Multumesc anticipat

FUNDA!

Răspuns Câştigător
| DenissaRoxana a răspuns:

Nu trebuie sa adormi pisica. Eu am calatorit cu a mea doua zile si ceva (Belgia - Romania).
Trebuie sa ai o cusca de transport, suficient de mare pentru talia pisicii si atat. Este riscant sa adormi pisica, deoarece este cald si poate sa ii afecteze.

1 răspuns:
| Okkultist a răspuns:

1. Orice pastila se adimnistreaza pe cale orala cu o bagheta sau cu degetul.
In general pisica nu va accepta. O data ce i-ai introdus pastila in cavitatea bucala trebuie sa o masezi sub barbita, masand in acelasi timp si gatul, pentru a o inghiti. In acest timp o ti cu boticul sus.

2. Depinde de pastila nu imi pot da seama. Varietatile difera intre ele, precum si firma, timpul etc.

3. Depinde iarasi de pastila.
Efecte secundare in general nu pot fi.
Se va trezi cu foame, o stare de oboseala si este probabil sa nu doarma in acea zi. Dar nu cred ca ar fi o problema.

Pentru a fi sigura iti sugerez sa mergi la o farmagie veterinara (in general mai cunoscuta din localitatea ta).
Si sa intrebi farmacistul.
Sau doctorul veterinar.
Cat despre greutate, depinde de pastila. Nu pot sa dau un diagonostic online, e periculos.
Cel mai bine mergi cu ea la farmacistul sau medicul veterinar.

Transportul depinde cu ce, daca nu sunt cusete speciale i-ai o ladita speciala pentru transportul public. Se gasesc. In general si parfumate.
In rest nu prea ai avea ce sa faci.
Indicat ar fi sa te informezi la o farmacie specializate, de unde poti achizitiona aceste lucruri.
Modelele, si firmele pastilelor difera. Te duci cu pisicuta apropo.

Daca mai ai intrebari te rog...
Drum usor, vacanta placuta si relaxare multa! ^.^ happy