Eu nu sunt din Iasi, dar pe site-ul lor, la contact este trecut numarul de telefon. Ii poti telefona si afla imediat:
https://www.maxi-pet.ro/Stranica.aspx?ctrl=Stores/MaxiPetIasi
Sa te informezi despre hamsteri inainte de a lua aceasta decizie, si sa stii ca sunt animale nocturne (dorm toata ziua) si poti sa nimeresti unul care sa nu fie foarte sociabil, sau mai sunt cazuri destul de dese in care hamsterii care sunt cumparati au purici, probleme medicale sau sunt batranei.
Durata de viata a unui hamster e destul de mica.
Sub 100 RON. Nu mai stiu preturile la zi, probabil vreo 70. Erau pe la 50 acum un an-doi...
Mai mult de 100 cu siguranta nu costa dar hamsterii din petshopuri de obicei sunt neglijati si nu traiesc mult timp asa ca recomand sa cumperi un hamster de la o crescatorie
Crezi ca exista crescatorii de hamsteri? Daca da, pentru ce, pentru oo sau pentru blana se cresc?
Da normal ca exista LMAO?
Da, stiam ca sunt unii care cresc pentru aia care cresc vipere, ca sa le dea hamsteri de halit. Altfel... nu prea vad sensul sa iti bati capul cu ei la bucata. Am avut si eu la un moment dat hamsteri si din doi s-au facut 13 in vreo 2 luni.
Da, stiu ce zici (:! toti hamsterii se inmultesc asa de repede, unul dintre motivele pentru care nu trebuie tinuti in perechi. insa hamsterii nu se cresc doar pentru vipere! ^^ mai mult sunt crescuti sobolanii decat hamsterii pentru acest motiv, dar oricum hamsterii crescuti ca mancare pentru vipere nu se tin ca animale de companie pentru ca sunt crescuti sa moara foarte repede. sunt norocosuli daca ajung la un an de viata...
*norocosi, scuze
Mihaela987 întreabă:
Quia întreabă: