anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In primul rand la multi ani!
Am o pisicuta, care nu stiu daca are mai mult de 6 luni, pentru ca o am de la cineva care nu-i stie varsta. Cred ca o sa aiba puiuti, dar nu stiu sigur. Tot ce stiu e ca brusc burtica ei e mai mare ( o avem de vreo 3-4 saptamani, deci probabil a fost in calduri inainte sa o iau. ), mananca mult, bea multa apa, este somnoroasa si mult mai lenesa si afectiva.

Am citit pe un site ca daca "sfarcurile " ei sunt roz si proeminente va avea pui, dar pe alt site ca ar putea fi fenomenul " sarcina falsa ", ceea ce nu sunt sigura pentru ca am auzit ca este numai la caini si la pisici este rar.

Ceea ce vreau sa stiu de la voi sunt simptomele gestatiei la pisici si cum trebuie ingrijita si daca sunt riscuri ca asa de mica sa aiba pui.
Multumesc si un Paste Fericit tuturor! happy

Răspuns Câştigător
| BoOoMbOnik a răspuns:

Da este posibil sa aiba o sarcina. are simptome concrete. nu ar trebui sa faci nimic special pentru a o ingriji ii trebuie multa odihna afectiune si o cantitate un pic mai mare de mancare. fundita? te rog. mersi

1 răspuns:
| YoCookieMonster a răspuns:

Nu este posibil sa nasca deoarece de abia la varsta de 8-9 luni sau chiar 10 intra in calduri. Daca nu vrei pui o poti steriliza.

Sper ca te-am ajutat:*