| nastaseelenacristina a întrebat:

in timpul liber desenez in "paint" modele de pantofi,(sport casual)au un design unic, neinspirat din alta parte.Modelele sunt destinate atat baietilor cat si fetelor,sunt colorate tineresti dar deocamdata sunt doar in stadiul de plan. Daca poate cineva sa ma ajute sa pun acest plan in aplicare,sa indeplinesc acest vis,va rog ajutati-ma, poate iese ceva frumos.Accept orice colaborare, indrumare eu neavand experienta in domeniu.Multumesc.

2 răspunsuri:
| TudyCFR a răspuns:

De ce nu incerci sa mergi cu aceste modele la o fabrica sau la ceva firma si sa ii spui ca poti sa ii oferi idei de design contra cost si esti dispusa si sa inveti din ce material ar trebui confectionate.

| nastaseelenacristina explică:

Am fost la o fabrica de incaltaminte unde mi s-a spus wow, apoi directoarea de acolo a chemat mai multa lume sa mi vada creatile.Ml a propus sa o luam de jos, sa lucrez o luna in fabrica alaturi de pensionarele si tarancile fara caracter, am rezistat numai eu stiu cum, apoi directoarea s a plans ca n are bani ba mai mult m-a tepuit si la salariu cu 5oo lei, cand am cerut explicatii mi s-a spus ca a plecat.Asta nu a facut decat sa ma descurajeze si sa ma dea inapoi. Daca exista cineva serios si vrea sa mi dea o sansa v asi ramane recunoscatoare.Multumesc.