| MyTedyBear a întrebat:

In urma cu cateva ore pisica careia ii mai dadeam mancare in afara curtii, a intrat la mine in garaj si a nascut 5 pui.
Intrebarea este:
Ce sa fac cu puii? Mama lor nu este de rasa si nu cred ca sunt sanse sa ii adopte cineva. Cand vor mai creste vor pleca singuri?
Va rog sa ma ajutati! Nu vreau sa ii omor si nici sa ii fugaresc, mi-e prea mila.Nu pot sa ii tin pe toti decat pana ce cresc.

Răspuns Câştigător
| T7uk a răspuns:

Sunt persoane carora nu le pasa daca animalul este de rasa sau nu si posibil sa ii adopte. Femelele vor pleca cand vor creste ca sunt teritoriale dar si masculii in cautare de fete.

7 răspunsuri:
| mimiwewem a răspuns:

Bună. Dă-i spre adopție. Și dacă nu îi ia nimeni, ar fi bine să-i arunci acum cât îs mici. Vrei să hrănești atâtea pisici? Când o să crească, nu pleacă de la casă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa intrebi vecinii daca nu au nevoie de niste pisici big grin

| karsivan a răspuns:

II lasi cresca la mama pana la 2 luni si ii pui cu poze la adoptii animale pe net o sa fii surpins cati oameni doresc pui si nu de rasa.

| Melymonade a răspuns:

Dar să nu atinge pui! Nu este bine să atingi noi născuțiiwinking

| Melymonade a răspuns:

Aștepți să crească, și cred că vor pleca singuri. Dacă s-au atașat de tine si nu vor să mai plece, dă unul la vecini, la prietenii, la bunici, unchii,... și păstrează unul dacă vrei.

| tracicus a răspuns:

Probabil vor sta prin zona si sigur nu te vei bucura sa ii stii pe strada. continua sa te implici ca si acum si sigur le gasesti stapan.(funda te rog)

| amuleta a răspuns:

Asteapta sa creasca si apoi cauta niste persoane iubitoare de animale care vor avea grija de ei. happy