Intrebarea asta este pentru. cei care stiu despre The Vampire Diaries. Stiu ca sunt si carile si serialul, eu serialul l-am urmarit si este minunat, dar am vazut pe internet ca sunt si cartile si am cautat pe sunt site foarte bun cu carti online si cand am dat,, the vampire diaries,, la search mi-a dat doar vol. 1 si vol. 2 aman2 sunt cam de 600 de pag. si pe coperta lor ii arata pe damon, Elena si stefan. Dupa am scris in romana la search, am scris,, Jurnalele Vampirilor,, si mi-a dat mai multe mi-a dat mai multe rezultate am vazut iar vol. 1 si vol. 2 dar am mai vazut ca scria undeva,, Jurnalele Vampirilor,, vol.1 ( dar era alt fel coperta cartii, nu ii arata pe Damon, Elena sau stefan) si am vazut ca acea carte are vreo 200-300 pag si am mai vazut inca 3 carti la fel tot asa vol 1, 2, 3 si 4 toate 4 erau cam 200-300 pag si erau foarte ieftine si pe nici una nu ii aratape damon, Elena sau stefan si cand am vazut pe net am cautat despre ele imi dadea mai multe carti,, jurnalele vampirilor,, si eu nu stiu care sunt cartile bune care sunt facute dupa serial adica sa ii arate pe stefan, eleena si damon pe coperta si stiu ca sunt tot 4 vol, la cartile astea unde ii arata pe stefan, Elena si damon si cam toate sunt 600 pag.
Deci cine poate sa imi dee un site unde apar cartile, toate 4 unde pe coperta ii arata pe Elena, stefan si damon si sa aiba 600 pag. Va rog DAU FUNDA.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Si ce conteaza am crezt ca bun ca na Hobbies e legat de ce fac in timpul liber si ceea ce este, este ca citesc si daca nu sti nu raspunde cu copiilariile astea eu am vrut doar un raspuns doamen fereste
Si eu ti-am sugerat sa schimbi categoria ca poate vei primi macar un raspuns. Din cate observi nu prea ai primit
Si ce te aftici asa ca eu nu te-am injurat.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.224.65.20) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro