O daa. vechea poveste. Am si eu hamster. si mi s-a intamplat si mie. Iti dai seama ma speriasem ingrozitor. Este o mica infectie...o mica basica care apare din cauza rumegusului.a prafului etc. Hamsteri sunt foarte sensibili. Trebuie mereu sa aiba curat in casuta ... deci poti sta linistita.
Ooh marii230 multumesc, am sa ma ocup de cusca mai mult. Insa ce fac cu buba o las asa? pana trece singura?
Eu asa am facut. L-am dus inainte la veterinar si a zis ca nu are ce sa ii faca. Este ceva normal, nu este grav. Si ia trecut. Adevarul este ca ia mai aparut odata la celalalt piciorus dar tot asa intr-o saptamana ia trecut. Acum nu ma mai sperii :*
Oh wow! un hamster pitic de 3 ani? este foarte rar si esti foarte norocoasa! am o prietena care a avut 2 hamsteri pitici de 1 an si jumatate amandoi au murit acum o luna la diferenta de aproximativ 1 saptamana! eu am un hamster sirian si are 1 an si jumatate si deja au aparut semnele imbatraniri. nu mi s-a intamplat sa aiba vreo umflatura insa as zice sa mergi la veterinar cu el cat inca o mai are
Sper ca te-am ajutat