| andreeam0102 a întrebat:

La bunica mea in bucatarie am gasit un pui de vrabuta care invata sa zboare...atunci am scos-o afara si s-a izbit intr-un gard. Am ajuns la concluzia ca nu se poate descurca inca.

Ce sa ii fac?
Cum sa o invat sa zboare?

Răspuns Câştigător
| vrabiuta a răspuns:

Poti sa o inveti sa zboare o iei in palme si o arunci ia prinde avand si zboare dar ar fi bine sa o ingrijesti 2-3 zile pune-o intr-o cutie si invat-o sa manance dai bucati de pui sau galbenus cu malai sau branza cu smantana si firmituri de paine si invato sa bea pune-i intr-un capacel apa si bagai ciocul in ea si va invata sa bea cel mai important lucru fai "baie" o data pe zi ca altfel se usuca mizeria pe ea si moare ia un bol si pune un pic de apa nici calda nici rece si scufundo dupa acea ia o esarfa sau o carpa si infasoaro ca sa nu-i scada temperatura si eu am ingrijit o vrabie nu poti doar sa ii pui firmituri in fata ca e prea mica sa se descurce peste cate va zile va pleca ea. Succes

2 răspunsuri:
| justmeandmyboringself a răspuns:

I-ai vazut mama?

| mihamihaa a răspuns:

Nu poti sa o inveti tu sa zboare, cu siguranta va invata cand va creste, deocamdata este pui. Eu spunsa ii faci un cuib de pasari cu paie si de astea, pentru adapost, adui zilnic apa si firimituri de paine. Pana cand va creste si va invata sa zboare ai grija de ea