Chistoacele alea le arunci, sunt otrava curata pentru animale.
O pisica la varsta de 6 luni este inca un copil si este normal sa se joace si sa faca nazbatii. Si a mea are aceeasi varsta cu a ta, iar pe timpul noptii o apuca "nebunia" de joaca. O las, nu o cert, pentru ca stiu ca se va linisti cand se va simti ea obosita si se va retrage la somn. Ia toate lucrurile din fata ei care crezi ca le-ar strica. Fiind noua in casa, este curioasa, exploreaza, cu cat va creste si daca o sterilizezi la varsta de un an se va calma, nu va ai fi atat de zapacita, va fi mai atasata de cei de-ai casei. Nu o bate, ca nu faci nimic, mai mult o vei enerva si te va ataca. Ceart-o cu voce impunatoare in cazul in care a gresit cu ceva, dar nu o certa pentru orice fleac. Tu trebuie sa te obisnuiesti cum este sa supravietuiesti cu un animal de companie in casa.
Bafta!
Hraneste pisica mai bine, ca sa nu mai fure inclusiv chistoace si sa nu se mai urce pe masa, fiindca o pisica flamanda cauta oriunde de mancare.
Apoi, joaca-te cel putin 2 ore cu ea (1 ora dimineata si 1 ora seara), ca sa capete o rutina si totodata sa oboseasca, iar noaptea sa doarma.
Are mereu mâncare în castron și mănâncă oricând vrea ea. Cu chiștoacele ii place sa se joace.
E pui, dacă o iubesti adica esti iubitoare de pisici trebuie să o lasi sa se joace, asa se distrează ele, nu ai ce sa, le faci, se maturizează si ele când devin adulte. Si pisicile sunt diferite, unele mai energice, jucăușe altele mai liniștite. Poate trebuia sa te informezi mai in detaliu inainte sa o iei, un animalut de companie nu este un obiect care sa stea pur si simplu ci mai face si nazdravanii, dar sunt haioase îți fac viata mai frumoasa însă trebuie si un pic de răbdare.
E inca micuta, asa a fost si a mea dar dupa ce a implinit un an si jumatate s-a domolit si nu vrea decat sa doarma si sa fie tinuta in brate acum.
Joaca-te cu ea des, daca face ceva ce nu are voie bate din palme tare si apoi incearca sa ii distragi atentia.
Pisica pana la doi ani este copil/adolescent, sunt agitate si neascultatoare. Cam dupa doi ani se calmeaza. Ti-ai luat animal, nu bibelou. Te-ar asculta mai bine daca te-ai juca cu ea, daca ai interactiona mai des ca sa formezi o legatura, decat sa o certi toata ziua.
Pisicile nu suporta dresajul, in niciun caz cele atat de tinere. Poate ti s-ar fi potrivit mai bine un caine dintr-o rasa obedienta.
Știam cum sunt pisicile. Pe asta am luat-o de la cineva al cărui copil o bătea. M am atașat de ea, dar intr-una din zile i-a spart mamei un bibelou și uneori o enervează când aleargă prin casa. Caut o soluție sa se mai liniștească ca să nu mă pună mama sa o dau. Am mai plâns după pisici și acum as face la fel, de asta încă mi o suportă.
Imi pare rau ca mama ta nu are rabdare cu pisicile. Probabil nu a avut rabdare sa creasca si sa se linisteasca nicio pisica pana acum.
Nu cred ca ai ce sa ii faci pisicii. Singura solutie ar fi, daca iti doresti pisica, sa iei una deja matura, de la un adapost, iar pisicutei pe care o ai acum sa ii gasesti alta familie care sa o adopte.
Fa-o sa-si consume energia, joaca-te cu ea, asa a fost și al meu, după ce te jucai cu el oboseala și ore bune nu mai aveai treaba cu el. Și pe lângă asta e și din cauza ca e încă pui cu cât o sa crească cu atât o dă ii piară apetitul de joaca.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: