| UbexFlo a întrebat:

M-am apucat de curand sa scriu o carte, ceva de genul unui roman despre cele doua fete ale unui oras si 2 adolescenti care reprezinta cele 2 tabere:partea buna si partea ascunsa si rea care totusi da mai multe roade.In fine. vreau sa stiu.cand o sa o termin candva sau cand apuc sa scriu cateva pagini bune, unde pot trimite ce scriu ca sa lansez cartea? Cand am spus ca sa trimit doar o parte mai intai, ma refeream sa se vada despre ce e vorba intai si apoi. daca li se pare interesant celor care vor citi acolo unde trimit, sa trimit si restul.Pls >>HELPPPFunda :X

Răspuns Câştigător
| ghita_2797 a răspuns:

Pai la oricare editura mai intai iti citeste cartea iar apoi ti-o publica, trebuie sa o trimiti toata odata. In legatura cu banii sta in felul urmator:1. ei iti dau o suma maricica de bani la inceput pana ce incepe sa se vanda cartea. Eu ti-as sugera sa nu cheltuiesti banii, caci pe urma poti sa le dai banii inapoi pentru a-ti da 30% din vanzari sau varianta 2 tu platesti cartile sunt ale tale si le vinzi tu cui vrei. Iti spun din proprie experienta eu am ales varianta 1

3 răspunsuri:
| Andrei233 a răspuns:

Cauta o editura din orasul tau, si incearca acolo. Oricum, bafta in continuare.E foarte bine ca vrei sa scrii un roman happy

| lenalle a răspuns:

Poi~~~nu cred ca merge asa! 1 dupa ce termini cartea, te-as sfatui sa o scoti in script adica pe foi prinze una de celelealte si in acelasi fl daca este pe un CD.2 apoi ai putea incerca la anumite edituri la editori~~etc.3 daca nu reusesti din prima sa nu te dai batuta, incerca la mai multe edituri^^(am spus eventual pentru ca se mai intampla)4 iti urez noroc. de ex eu imi planuiesc lansarea unei ccarti de poezi si un roman in vara lui 2012. Sper doar ca editura sa le accepte.haha stiu aberez. oricum Succes!~~

| UbexFlo explică:

Ms ghita.Succes si voua tuturor in continuare.