| KytiKat a întrebat:

M-am gandit ca in camera mea sa imi iau un animal. Si nu stiu ce animal de companie sa imi cumpar (sunt fata).
Sa nu isi faca nevoile peste tot prin camera. Voi ce animal credeti ca s-ar porivi?

Răspuns Câştigător
| Theoryofabook a răspuns:

Ai putea sa iti iei o pisica deoarece ii pui o litiera in baie si doar strangi dupa ea si in plus pisicile sunt foarte dragutewinking

11 răspunsuri:
| Pufoshenia a răspuns:

Buna.Poti avea un hamser sau un papagal. Poti avea si un catelus daca il inveti de mic unde sa isi faca treburile.Bafta

Răspuns utilizator avertizat
| CrazyPittica a răspuns:

Un hamster, un perus, un papagl vorbitor, o broscuta testoasa, o chinchila

| annytzatza a răspuns:

O pisică, pe care să o educi să își facă treaba la litiera. Vei avea cu siguranță un prieten nou.

| Shukacu a răspuns:

Iti recomand:
O pisica care nu e pretentioasa si nu necesita multa mancare si loc.
Un hamster daca n-ai timp sa stai cu animalu dar sa-i rezervi un loc spatios cu tot ce-i trebuie.
Un catel daca ai timp sa stai cel putin jumate de zi cu el ca un caine ai place sa stea cu cineva singur nu rezista.

| maryo238 a răspuns:

Ia-ti un pechinez, sau un bichon. tongue

| Fiona232 a răspuns:

O pisica

| SherryXoX a răspuns:

Hamster, papagal, depinde ce animale ti plac tie

| aldaren a răspuns:

Un prieten fidel... Labrador de aici...http://catei-pisici.blogspot.ro/

| lovesss a răspuns:

Depinde.Un catel daca il educi bine si ai timp sa-l scoti afara ar fi perfect.O pisicuta ar fi buna de asemenea.Papagalul sau perusul ar fi chinuit in cusca..gandeste-te si la binele animalului inainte sa-l iei.Pasarile au tot cerul la dispozitie, merita mai mult decat captivitatea intr-o cusca.Un hamster sau un porcusor de guineea ar fi perfecti.Eu am avut un porcusor si-l scoteam prin camera, isi cam facea nevoile pe mocheta, dar nu era o problema daca il supravegheam si-l duceam inainte sa-si faca nevoile.Au un fel de semnale dupa care sa te orientezi.Un acvariu cu pesti ar fi potrivit de asemenea.Nu cer prea multe decat un incalzitor.Broscutele testoase sunt bune copanioane si nu au nevoie decat de un vas special si de un incalzitor. Daca ai gusturi mai nebune ai putea sa-ti iei chiar si o iguana sau o soparla.Si eu imi doresc unabig grin.Iti spun din propria experienta.Am avut de toate.Succes.Sper sa gasesti cel mai potrivit animalut.

| Andreea22130 a răspuns:

Eu am un bichon. este cea mai prietenoasa si ascultatoare rasa. trebuie sa il maigai sa il alinti. sfatul meu este sa iei un bichon BOLOGNESE. sunt mai multe rese de bichoni dar asta e cel mai usor de intretinut. daca vrei de rasa dai 14 milioane cum am dat eu daca nu iei unul la 5 milioane dar s-ar putea sa ai surprize neasteptate ca catelul sa fie o amestecatura de rase. apropo...bichonii sunt rasa mica