| hamham_1461 a întrebat:

Buna TPU m-am mutat chiar ieri la curte si as dori sa va spun ce s-a intamplat.
Cand am ajuns in noua casa am aranjat totul cap la cap stam la o vila catei au custi calduroase dar acum stau intr-un hambar unde este cald totusi in camera pe care mi-am aleso eu era o cutie in care era o catelusa pechinez cu niste catei mici presupunand ca era mamica lor eu una le-am aratat parintilor si nici ei nu stiu ce sa spuna ca avem deja prea multi am si doi pisoiasi si ei adoptati ce as putea sa fac sa ii pastrez?
Eu m-am gandit sa ii dau prietenei mele si sa stiti ca ciudat a fost faptul ca si ea s-a mutat in acelasi timp si stam casa langa casa, eu una m-am gandit ca daca prietena mea nu are catei sa ii dau eu 1 pentru ca aceea catelusa a fatat doi catei mici si mai am o catelusa gestanta cea rotwaller are puiuti.Si chiar nu stiu ce sa mai fac curtea este foarte foarte mare nu este vorba de bani ca si asa am dar totusi este vorba ca am foarte multi pe o parte e bine ca ma apara si acum cu rotwallerul gestanta pe aceea o sa ii pastrez dar nu stiu ce sa fac?
Nu stiu daca sa pastrez familia de catei s-au sa o ddau voi ce ma sfatuiti?

Răspuns Câştigător
| cățelușa56 a răspuns:

Buna.Pai eu iubesc foarte mult cateii si te sfatuiesc sa dai o parte din ei prietenei tale, asa ii poti vedea in fiecare zi, te poti si juca cu ei in fiecare zi, deci, sper ca te-am ajutat! Funda?

4 răspunsuri:
| EuAli a răspuns:

Pai, daca ai atati de multi si iti ocupa casa(cam mult), eu ti-as recomanda sa ii dai si prietenei tale o parte din caini, dar sa-ti pastrezi si tu cativa(Cainele e prietenul omului). Nu am cum sa-ti spun ce sa faci in cazul asta.Alegerea e a ta.Doar ti-am dat o recomandare, si am atat.

| ElenaZamfi a răspuns:

Daca crezi ca ai prea multe animale pe cap poti sai vinzi sau chiar sa ii dai cuiva care merita si poate sa aiba in permanentsa grija de catei.Ar fi o idee sai dai si prietenei tale desigur doar daca aceasta doreste.blushingdaca te-am ajutat da-mi o funditapuppy dog eyes

| matryko a răspuns:

Pastreaza-i!

| Ahaaaa a răspuns:

Buna!
Daca tu consideri ca ai prea multi incearca sa le gasesti catorva un camin bun. Adica sa fii sigura ca vor fi bine ingrijiti.

Mult succes! Pa! Pa!