| SasaSasa2000 a întrebat:

mă consider creștin (că mulți alți) și vreau să practic Taekwondo, am 17 ani și locuiesc în Bacău, credeți că e cam târziu? Exista un loc în Bacău? Se opune cumva cu religia creștină? Cam cat m-ar costa (€)? Mulțumesc.

Răspuns Câştigător
| AureliusTPU a răspuns:

Nu e cu religia la karate. Locul trebuie sa cauti tu ca sa vezi care iti place si pretul e diferit dar nu cred ca costa mai mult de 200lei/luna, adica la mine e 150 lei/luna

10 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Ce legatura are religia cu tipul de arte martiale pe care vrei sa-l practici?

| SasaSasa2000 explică (pentru Cosmin86):

Ma gandeam ca cuvintele pe care le spun acestia si miscarile insamna ceva rau. big grin

| Cosmin86 a răspuns (pentru SasaSasa2000):

Cum adica "inseamna ceva rau"? De unde pana unde?

| SasaSasa2000 explică (pentru Cosmin86):

Salut,mă tot gândeam la asta:
Isus Cristos a spus: „Nu vă împotriviţi celui ce este rău, ci, dacă cineva îţi dă o palmă peste obrazul drept, întoarce-i-l şi pe celălalt" (Matei 5:39).

Hai bateo pe asta. big grin

| Cosmin86 a răspuns (pentru SasaSasa2000):

Adica sa stau ca prostu sa-mi iau bataie (eventual sa ma si omoare) si sa nu ma apar? happy

| johnnny123 a răspuns:

Da, este un verset in Biblie in care Dumnezeu ii interzice lui Moise sa practice Taekwondo:

"Bruce Lee 25-17: Si atunci Dumnezeu grai catre Moise astfel: Nu te lasa amagit si ispitit de Taekwondo, arta amagitoare a lui Satan. Daca vrei sa stai de-a dreapta mea in imparatia cerurilor, atunci singura cale adevarata este Kung-Fu"

Răspuns utilizator avertizat
| Raul123321 a răspuns:

Religiehappy