| Stanciugelu_Maria_1996 a întrebat:

Ma gandesc sa-mi cumpar un papagal Conure (papagal destul de mic) si am auzit pe multe site-uri ca traiesc pana la 20 de ani, dar in trecut (eram foarte mica, gen 7-8-9 ani) am mai avut si nu au trait mai mult de 1 / 2 ani (am avut mai multi) unul a zburat pe geam din cauza unei prietene, dar daca imi iau acum, nu e problema, ca n-am prieteni laughing oricum, dar altul pur si simplu a murit, dar era pui, deci nu stiu ce am facut gresit de au trait asa putin. Daca stii mai multe despre papagali, lasati-mi intrebari despre cum i-am crescut sa vedeti ce am facut gresit, nu vreau sa lungesc acest paragraf prea mult, poate puteti sa imi spuneti unde am gresit, sa nu fac aceeasi greseala. Sunt alerta pe TPU deci voi raspunde al intrebari des.
Mersi anticipat!

Răspuns Câştigător
| george2431 a răspuns:

Am auzit niste detalii despre aceasta rasa de papagali si da, am inteles ca traiesc mult, conditile sunt sa ai grija de ei, si sa nu ii scapi totusi din privire, sa nu scape big grin.In conculzie, daca ai multa grija de acel papagal ar trebui sa traiasca aproape 20 ani.Bafta si multa sanatate!

0 răspunsuri: