| Georgie a întrebat:

Ma rog.nu e chiar buna... mi-a murit Papagalulcrying si nu stiu cum sa trec peste...Niste sfaturi?crying

Răspuns Câştigător
| IIII a răspuns:

Da, am eu o soluţie. Gândeşte-te că acolo unde e el acum e mai bine ca la tine, şi chiar bucură-te din asta.Mai ia-ţi unul(dar nu la fel ca primul, cum spun anii oameni, şi nu cu acelaşi nume)Şi bucură-te de ăsta, invaţă-l să vorbească etc.Cu timpul probabil o să uiţi un pic de primul. Şi nu mai fii supărată! La toţi se intâmplă aşa. Şi gandeşte-te, decât să plângi din asta, mai bine îţi iei altul nou si te bucuri în continuare. Aşa intistezi şi papagalul tău care a murit, că îi e milă de tine...(zic şi eu)
Sau dacă ai posibilitatea, ia-ţi un câine, că nu mai ai timp nici sa dormi happy O să te distreze mult.

Oricum, îţi urez succes, sper să găseşti un animăluţ la fel de bun ca primul!

12 răspunsuri:
| thenight a răspuns:

Poi ar fi solutii 1.cauti unul la fel aproximativ sa ii dai acelasi nume si popte uti de el 2.iti iei un alt animal de companie diferit 3. te distrzundeva asa de bina incat sa uiti.

| andreeadragutza22 a răspuns:

Pai incearca sa-l uiti vreo 2 3 zile esti supi dar poate iti vei reveni ia-ti alt aimal sau pasare sau fa niste lucruri care sa le uiti funda?

| ptcgrand a răspuns:

Si mie mi-a murit papagalul in mana mea, pur si simplu nu stiam ce are si cand l-am luat in mana a lasat capul intr-o parte si a murit :/
Stiu ca e dureros sa vezi asta pentru ca totusi e o fiinta dar am trecut peste asta pentru ca nu a fost vina mea si putea sa fie bolnav si m-am gandit ca atat i-a fost sa traiasca. E totusi un papagal si ei nu pot vorbi sa-ti spuna ce-l doare sau ce are. Macar te-ai bucurat de el cat a fost langa tine. Eu l-am ingropat si am aprins si o lumanare, ca la un om, e o fiinta dupa cum am spus dar asta e viata, trecem mai departe cu amintirile ramase. Imi pare rau pentru tine. Am si un sfat, cand iti ei nu lua numai unu ca iti moare ia o pereche pentru ca ei se imbolnavesc stand singuri chiar si cu oglinda pe care o pui sa creada ca e cu cineva in colivie, el pana la urma isi da seama ca e pacalit si se imbolnaveste si moare. "Stai tu in fata oglinzii si vorbeste cu tine" Sry :/

| ThisIsSoartaaaaa a răspuns:

Am trecut si eu prin asta. Am avut un papagal pe nume Bili. Nici mie nu mi-a fost usor dar ca sa trec peste asata am facut ce-mi place mie: sa joc fotbal, sa merg la mall, sa ma plimb in aer liber sau stau prietenii/ iubita mai facem cate o gluma, cate-o pozna, mai radem si trece. Daca e bun raspunsu fundita sau nota te rog.

| onutza98 a răspuns:

Da inteleg l.ai iubit si e greu sa il uiti sau sa nu mai fii suparat nu stiu e o chestie cam exagerata dar fa niste activitati cu familia prietenii asa o sa te simti mai bine uite acum ninge du-te si stai cu prietenii faceti un om de zapada ceva eu am pierdut vreo 4 pisici 1 otravita a fost cumplit a2 a a fugit de acasa si celelalte le-am gasit moarte in casa e cumplit ce mi sa intalmplat da r trei peste toate ori ce ar fi pana peste vreo 2 saptamani il vei uita si nu mai fi suparath ca poate ii va fi mai bine acolo sus...kiss

Stefan
| Stefan a răspuns:

Singurul sfat pe care pot sa ti-l dau este sa te hotarasti cat mai repede sa-ti cumperi un alt papagal. Întamplarea nefericita poate sa i se intample orcui, nu trebuie sa fii suparat asa e viata uneori.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am un papagalstraight face Dar inca na muritlaughing. Stiu cum esad. Mi-e mi-a zburat fetita si nu s-a mai intorssad. Da cum a spus ptcgrand ai putea sa il ingropi si sa ii pui o lumanare pentru ca a fost si el o fiinta mai ales foarte iubitasad. In primele zile o sa-ti fie mai greu sa uiti de el dar cu timpul te obisnuiestiwinking. Asa am facut si eusad, doar ca nu o sa-mi mai cumpar vreun animalut ca de ex perus pentru ca e o fiinta foarte mica si iti e mila de el si nu vreau sa il vad si sa sufar ca moare sadcrying. Asta e viatasad...sad Sorrysad

| ireFUTABILx2x a răspuns:

Ia-ti altu`.

| push2gl a răspuns:

Ia altul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti ei un papagal nou si dai acelasi nume

| Drops a răspuns:

Si eu am avut un papagal, Roco.Stiu ca este foarte greu pentru ca l-ai iubit, dar gandeste-te ca el este bine acolo unde este, ca nu va mai suferi. Oricum, faptul este consumat, nu se mai poate face nimicsad. Si nu e vina ta, a murit de moarte buna, spre deosebire de papagalul meu care a murit din neglijenta measad. Sper ca te-am ajutat.kiss

| averde14 a răspuns:

Asta am patit si eu azi si nu stiu ce sa fac. Dar c timpu o sa cumpar altu