| CarameleCuLapte a întrebat:

maine ma duc cu parintii la un gratar la deal la bunici, si o sa mancam pulpe de pui, mici cu mustar, etc. Si bunica mea are o catelusa, si bunicul meu are o catelusa, iar cele 2 cateluse sunt surori, mentionez ca bunica mea locuiestr doar cu catelusa ei la vale, iar bunicul meu (vitreg) locuieste la 1 km. Departare de ea, pe deal, si maine cand mergem la gratar o lom pe bunica si catelusa ei la deal ca acolo o sa fie gratarul, si la deal cand o sa ajungem o sa fie acolo bunicul si catelusa lui, si eu abia astept maine la gratar, aveti idei ce sa fac eu acolo? Sa ma joc cu catelusele? Mentionez ca nu sunt acolo copii, iar eu vreau sa stau in curte acolo sa fac ceva, ce sa fac pana e gata gratarul? dau funda! P.S. sunt fata si am 12 ani

15 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Cu două căţeluşe şi ditamai dealul tu nu ştii ce să faci? Las-că improvizaţi voi ceva.hee hee

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ma jur ca intr-o zi o sa intrebati unii si cum sa respirati...

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru remus1007):

Maine ma duc la evidenta populatiei, ce sa fac cat stau la rand?

| anonim_4396 a răspuns (pentru remus1007):

Precis iau catelusa laughing

| Cσcσ a răspuns:

Salut!
Poti sa-i ajuti pe parintii tai. laughing
Dar serios acum, tu chiar nu stii ce sa faci?
E ca si cum ai spune ca va veni Craciunul peste cateva luni, iar atunci te intalnesti cu restul familiei, si o sa va distrati de minune, o sa impodobiti bradul, o sa primiti cadouri, dar ce sa faci pana atunci?
Cam asa suna intrebarea ta. happy

| Shriti a răspuns:

Pai daca e la natura poti sa te plimbi, sa admiri locurile. Sau ia o carte si si citeste, ori iamo jucarie ceva pentru cateluse...

| Shriti a răspuns:

Suntserios, de ce mereu esti asa de idiot in raspu surile tale? Fata a intrebat normal si daca nu stii sa raspunzi mai bine taci.

| suntserios a răspuns (pentru Shriti):

Copilul asta efectiv intreaba pe net cum sa isi traiasca cateva minute din viata ca e incapabil sa isi dea seama singur si eu sunt ala idiot?