Am avut aceeasi problema ca tine! Bunica nu era de acord! Am un catelus westie white terrier-de vanatoare. am mers cu parintii ca sa-l cumparam si cand am ajuns acasa si l-a vazut bunica i-a placut si ei! Nu o lua pe bunica in seama o sa vezi ca dupa ce il aduci acasa o sa-i placa mult! SUCCES
Spune-i ca e foarte important pentru tine sa ai un catel. Sau ajut-o, stai mai mult timp cu ea ca sa o convingi. Pana la urma va intelege.
Convinge-o ca animalele sunt potrivite pentru copii, ca o sa fii responsabila, o sa ai grija de el( sa ii dai mancare, sa il scoti afara, sa cureti litiera-unde isi face nevoile-, sa te joci cu el, sa il perii aproape zilnic si sa faci curat pe unde sta) si spune-i ca tu trebuie sa stii cum ese sa fii responsabila, ca iti doresti acest animalut pufos. Sper ca te-am ajutat
Ii poti spune bunici tale ca daca parintia ti-au dat voie ea dc sa aiba cava impotriva.Si ca sigur si ia cand era mica si-a dorit ceva foarte mult poate chiar si un animal de companie si pana la urma ma primit sau daca nu la primit dc sa se razbune pe fericirea ta.
Sper ca ti-am fost de ajutor...
Funda?:d:d:d
Ii poti ruga pe parinti frumos sa vb cu bunica ta sa o convinga pana la urma sunt parintii tai ei decid daca il iei sau nu nu bunica ta sper ca am fost de ajutor.
Pai in primul rand spune-i ca tu vei avea grija de el daca nu merge spune-i ca il vei ingriji si ii vei cumpara mancare
daca nu merge scre-mi un mesaj si te mai ajut
imi dai te rog o fundita ca am mare nevoie de una
papa
Pai daca sta bunica ta la voi acasa, poti sa ii spui ca in casa ta poti sa faci ce vrei. Zi ca o sa ii tine companie si ei si ca o sa il iubeasca mult si ea. Daca tot nu accepta, Zi ca ea nu poate sa faca un efort pentru tine, pentru ca tu iti doresti asa de mult un catelas, si mai intreab-o ca pana la urma ce? ea nu a avut niciodata vise.
Daca tu locuiuesti insa la bunica ta acasa, se pare ca nu o sa ai catel daca ea nu vrea nu ai nici un drept, sa ii duci un animal in casa!
FUNDITS?
Imi pare rau, dar nu va voi da funda acum.
O sa o dau la cel mai bun raspun dar intai vreau sa vad cum vor merge lucrurile.
Multumesc pentru raspuns.
Aratai in primul rand cat de mult iti doresti acel catel si dupa incearca sa o faci sa inteleaga ca nu face nici un rau un catelusi :X e dragut simpatik si nu are cu ce sa o supere si "promite-i" ca o sa ai grija u de el cu mare strictete