Http://www.animale.ro/nume-de-caini draga mea aici gasesti toate numele in ordine alfabetica
Zozolina.
Bruna.
Mile.
Ritta.
Daisy.
Didy.
Tasha.
Marta.
Anti-cat.
Pufarina.
Lesly.
Bufita, linda, prajiturica, kassy, bibi, karla, pufoshenia, titi, mimi, sisi, bumbi, bumbacel, joli, zara, fifi, tuti, cici, loli, sarra, sara, lola, luna, fosy, hasy,
ti-am dat cateva idei dar ti-am dat amestecate deoarece nu eram sigura ce categorie de nume doresti nume englezesc sau romanesc dar cel mai bine e sa te uiti la ea si sa vezi ce fel de nume i se potriveste cel mai bine cu molcuta ei aww si eu am o catelusa si implineste 5 anisori in 1 august si o iubesc mult ok sper sa iti fii fost de folos daca nu iti convine niciun nume atunci cauta pe net nume de cateluse si trebuie neaparat sa intri intr-un site care iti spune aproape toate numele de catei si cateluse bun ai putea sa-i inventezi un nume BULBU bubita sau ce vrei tu bulbi ce vrei tu si poate o sa-i placa numele pe care il alegi si invato repede repede cu numele bun daca vrei sa te invat chestii atunci iti dau idu meu daca vrei doar trimite-mi un msg cu da si tot la aceasta intrebare iti voi raspunde cu idul meu
succes
funda?
Bella, Rita, Maya, Puffy, Casey, Eli, Kelly, Grace, Emily, Foxy, Yolanda, Sheba, Sheyla, Wesley, Paloma, Pamela, Pretty, Penelope, Maddy, Kiki.
Preferatul meu e Bella. Bella inseamna frumoasa in spaniola.
samanta1234 întreabă:
Dσℓℓу întreabă: