| blablablab a întrebat:

Buna TPU, mi-am luat un pisic, fiind la casa mi-e teama sa nu fuga, e marisor(altcineva l-a adus, i-o fi zis ca e pui si nu o fi stiut omul sa recunoasca), aparent are mai mult de 6 luni cum i s-a spus celui care l-a adus, pare de un8 9 mai degraba si ne vorbisem sa-l tin in camera la mine pana se obisnuieste cu mirosul din casa, etc sa se obisnuiasca cu casa, stiind ca aduce pui am zis ca e ok, o sa fie ok dar fiind mai mare....incearca sa scape, am deschis geamul sa aerisesc si se urcase pe geam, mi e mila de el, se simte incuiat, stiu asta, un sfat?

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai curte? Ai putea sa il lasi sa se joace in curte doar sa fi atenta sa nu iasa pe poartă ca il poaate calca vreo masina, doar cand esti tu acasa scoate l in curte, ce rasă este pisoiul? Este fetiță sau baietel? Motănel.

| G777 a răspuns:

O sa se obisnuiasca dupa ceva timp, daca ii dai drumul afara o sa fuga si nu il mai prinzi.

| NoOne18 a răspuns:

Sa nu ii dai drumu ca o sa se urce la vecini si adios! da-i mereu bunataturi, parizer salam, bobite, lapte etc. Pune-i o litiera, patura pufoasa unde sa se aseze sa doarma si o sa isi dea seama ca la tine e comfort si o sa se linisteasca, e putin panicat in momentul asta.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Tine-l o luna-doua in casa. Nu te lua dupa cei ce spun sa-i dai drumul prin curte! In secunda doi nu-l vei mai gasi ca sare gardul. N-are el treaba cu poarta ca nu-i caine.