| Anonima6754 a întrebat:

Buna TPUhappy mi-am luat un yorkshire mic si are schema de vaccinare, dar cand intru de exemplu intr-un magazin cum sa procedez cu el daca il agat cu lesa de ceva el nu pleaca dar daca mi-l fura cineva? Ptc e mic.Ce sa fac? Exista lese speciale pentru asa ceva sau ce trebuie sa fac?

8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu il scoate afara pe frig il imbolnavesti este mic si sensibil, trebuie sa stea in casa la caldură, vara il poti scoate afara la aer.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Dacă îl lași afară, stai cu ochii pe el, prin vitrina magazinului (il supraveghezi permanent, nu doar de frica hoților, ci si din cauza altor câini, care-l pot ataca chiar dacă sunt ținuți de proprietari în lesă).
Dar, daca e așa micuț, il poți ține in interiorul hainei, că nici macar nu ti-l vor observa. Doar căpușorul poate să-i rămână afară din haină, il ții ca pe un bebe, lipit de piept.
Ca ham, poti sa-i cumperi unul pentru pisici, de mici dimensiuni, de la un petshop ÎI iei cu tine, pentru a-l proba, fiindcă în petshopuri sunt permise animalele de companie. Dar si in magazine nealimentare, cu exceptia farmaciilor.
Până la urmă, depinde de sufletul omului. Unii nu-i suportă niciunde.
Sunt unii care, nici pe ei înșiși, nu se mai suportă. )) Așa că...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună. Cel mai sigur e să-l transporți într-un ghiozdanel special... cum spune si PsyhoChild.
Nu-ți recomand să-l lași singur până îți faci cumpărăturile.

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru Goete):

Depinde acum, îți dai seama...
Depinde si de zona unde locuiești.

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru Goete):

Eu unul, nu as avea încredere sa las nesupravegheat un cățeluș de talie mică. Un rottweiler da, dar nu un yorkshire, înțelegi?

| PsyhoChild a răspuns:

Nu-l mai lua cu tine la magazin. Nu exista lesa anti hot. Ai raspundere 100% de cainele tau deci doar tu il poti proteja, nu o bucata de sfoara pe care o legi de corpul lui.
Daca iti permiti, exista ghiozdan pentru animale, il poti cara in spate