Inspirate din eroi sau din personaje legendare, cum ar fi.....AFRODITA ...eu consider ca este totusi un nume destul de deosebit
Uite aici;;) si iti alegi ce vrei tu >:D<
http://www.caini-pisici.com/....../index.php
Fabian, Fabio, Falco, Farth, Faruk, Fastar, Faur, Fax, Fedor, Felix, Fendi, Fenris, Feo(urat), Ferdinand, Fergie, Fero, Fetita, Fetze, Ffdgf, Fic, Fidi, Fido, Fifi, Fifty, Figaro, Figo, Fila, Fila brasileiro, Filip, Filla, Fiord, Fitz, Fix, Fizz, Fizzle(fasaiala), Flafi, Flafy, Flanco, Flappy, Flapy, Fleaca, Fleaca mariuca, Fleasca, Flip, Flipo, Fllupy, Floc uscat, Flocarica, Flocea, Flochi, Floco, Floppy, Flopsy, Florica, Floricica, Florin, Floyd, Fluck, Fluffy, Fluke, Focker, Focutsu, Fofo, Fori, Fox, Fox terier, Fox terrier, Foxi, Foxter, Foxterier, Foxterierr, Foxterrier, Fram, Franklin, Franz josef, Freaca, Frecals, Fred, Freddy, Fredo, Frenc, Fricu, Fripturica, Frisbee, Fritzee, Frodo, Frumosu, Frumusica, Frunza, Frytzy, Fu-lu, Fuckyouverrymach, Fudo, Fufi, Fufic, Fufu, Fufulini de-l puf-puf, Fuke, Fulg, Funny, Fuul, Fuxy, Fuzzy, Fygo
Mai sofisticate se pot termina in "e" sau "y" dar de preferat este "i" / "y". De ce? Deoarece cuvintele terminate in aceste vocale sunt mai bine receptionate de catre cateluse. Catelusa mea are numele de Sherry. Si mai am inca trei : Nikky, Desi si Amy. Ai putea sa le numesti si Daisy [ catelusa pe care am dat'o] sau, daca iti plac cele clasice Negruta [Crae pentru mine este un nume ce ascunde frumoase amintiri ]. Sau nume misterioase cum ar fi Ava, Emma...
Noroc!