anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU nimfa sau perus? Stiu ca am mai pus intrebarea asta dar nu a raspuns decat 1.

11 răspunsuri:
| Doctorfishadi a răspuns:

Fara discutie nimfa!

| 50cent50 a răspuns:

Nimfa e mai frumoasa dar perusii se inmultesc mai repede

| DeshiBebe a răspuns (pentru 50cent50):

Eu nu am zis nimic de inmultitlaughing

| DeshiBebe a răspuns:

Eu cred ca perusul nu nimfa.sadNimfa te musca rau!

| becky51 a răspuns:

Sincer...cred ca o alegere mai buna e Micul Alexander happy
Dar, ca sa-ti raspund la intrebare, eu aleg nimfawinking

Fundita?

| Doctorfishadi a răspuns (pentru becky51):

Micul Alex costa cat vreo 4-5 nimfe puse la un loc happy!

| DeshiBebe a răspuns (pentru Doctorfishadi):

Mda eu am si micul si marele Alexandru

| Doctorfishadi a răspuns (pentru DeshiBebe):

Cel mai impresionant papagal dupa mine este amazonianul ARA ARARAUNA, dar acum nu ii zic omului sa cumpere 1 laughing. Marele Alex costa intre 1000 si 1400 lei, Micul Alex intre 700 si 800 lei, Perus intre 30-50 lei, Nimfa intre 80-120 lei, Ara Ararauna intre 8000 si 10.000 lei. Sper sa nu se fi schimbat preturile de acum cativa ani cand aveam si eu papagali.

| AmmyShadow a răspuns:

Eu am ales o pisicuta. Dar iti sugerez nimfa! Am avut si eu una! Sunt foarte dragute si usor de ingrijit! happy Fundita?

| S1 a răspuns:

Salut! Nimfa fiinda sunt mai mari, ii poti dresa mai usor si se incadreaza in top 5 cei mai inteligenti papagali plus pot repeta mai bine ce zici tu si traiesc 15-20 ani si o sa se ataseze de tine daca e singur ca de o pereche si am auzit ca unii ii protejau pe stapini cind cineva il atingea pe proprietar.

| alex7747 a răspuns:

Eu as zice perus, este foarte frumos, mai frumos decat nimfa, este fara indoiala cel mai comnun papagal de companie! Asta e parerea mea!