Draga mea este posibil să fie doar o indigestie, a mîncat prea lacom sau o fi fost bucăţile de carne mai mari şi le-a înghiţit nemestecate, dă-i ceva uşor pentru un stomăcel ca al lui, nişte lapte, nişte iaurt chestii de astea. Chiar dacă nu vrea ia tu cu degetul şi mînjeşte-l pe la botic, momentan nici o mîncare nu-l atrage. Important este să bea apă, să se hidrateze, lasă-l o zi, două, dacă vezi că nu este nici o ameliorare, du-te la doctor cu el. Acum să fim sinceri şi noi ca oameni mai avem zile din astea de lehamite de tot şi toate. Cu ceva uşor şi de regim poate vei reuşi.
Am trecut si eu prin asta... poate ca a tras curent du-te cu el la medicul veterinar si iti va da niste pastilute. Nu mai sta cu el asa sa nu se agraveze.
Bafta!
Pai pentru inceput catelusul tau, fiind asa mic nu trebuie hranit cu carne(eventual doar cu bucati foarte mici si foarte putin). Sigur are un deranjament la stomacel din cauza acelei mancari. Poti sa incerci sa ii dai bobite mici(pentru puiuti) Pedigree.Dar ar f foarte indicat sa il duci laveterinar ca sa nu se agraveze.
Succes si sper ca te-am ajutat:X
Nu vrea sau nu poate sa manance? pentru ca daca nu poate e posibil sa aiba gingivita...dar daca nu vrea sa manance atunci fa-i un control la vet! nu lasa pe maine ce poti face azi Bafta