| sealteam6ro a întrebat:

o sa incerc sa fiu cat mai scurt:

Am un ciobanesc german de 7 ani pe care il iubesc foarte foarte mult, iar de vreo 2 saptamani are diaree. Am vorbit cu veterinarul, si ne-a zis sa-i dam niste furazolidon. Am incercat sa il bagam in mancare lui, dar nu a mancat. Dupa, am cumparat niste vitamine, dar nici pe acelea nu le-a luat. Dupa faza cu medicamentele, a inceput sa isi piarda pofta de mancare, nu prea se mai joaca, cand mergem la plimbare este foarte obosit si nu merge prea mult. Stiu ca acum 2 saptamani am fost plecat la niste veri de ai mei prin tara si a trebuit sa il las la bunici. I-am lasat mancarea lui, jucariile, dar cand m-am intors, mancarea lui era terminata si era alta, tot de la aceeasi firma, dar cu alte arome...Sunt foarte speriat, mi-e frica sa nu se inrautateasca situatia. Eu si cu fratele meu i-am cumparat un bol mai mare de apa, dar parca nici apa nu bea cat trebuie

Ce pot sa fac? Va multumesc.

5 răspunsuri:
| FlorinPx a răspuns:

Salut,si eu am 3 ciobanesti.Pai daca nu mananca ia un dop de sticla plin cu apa si pune pastila sa se dizolve si apoi vezi cum il faci sa te muste in joaca si ii bagi apa in gura sau te descurci tu. FUNDA?

| Ghica_Sebastian_1992 a răspuns:

Paine coapta si enteroguard. Asa dau si eu la caini mei si a reusit de fiecare data. Funda?

| ÎngerCretin a răspuns:

Salut! Si eu am 5 ciobanesti laughing. A venit vara, ei mananca mai putin decat ar trebui si beau foarte multa apa. Ia-l la plimbare cate 15 minute pe zi, du-l intr-un parc, etc.Cei mai batrani ciobanesti german ai mei au 5 ani si sunt gemeni (2). De mici i-am crescut. Tatal meu s-a dus la plimbare cu ei, si un alt om cu un pitbull si-a scapat cainele si a sarit la tatal meu. Lupii au sarit pe el si l-au omorat. I-a dus odata intr-o curte inconjurata de gard inalt de lemn, si au ros lemnul pana au facut gaura in el, si au iesit in strada dar nu au fugit. Au stat in apropierea curtii de acolo. de la asta si-au rupt caninii (unul dintre ei si-a rupt doar unul iar celalalt si i-a rupt pe amandoi).Mai am un lup ceh si 2 lupi negri (ei asa de negri si dintii asa albi, ii recunosti dintr-o mie ).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la veterinar sa faca fie o radiografie fie o analiza sangelui plus consult. Pastilele i le dai fortat. Dizolvi pastila in apa apoi incarci intr o seri ga mai mare decat cea obisnuit si si o servesti, sau cu dolul cum spune si colegul mai jos. Nu l lasa de capul lui mail ales ca are wi simptomele acele, incearca un alt medic. Succes.

| viotedy a răspuns:

Da-i orez fiert cu carne tocata si ii trece.cateva zile ii dai.