| Lucylucia45 a întrebat:

OMG, nu credeam ca se va intampla asta sad mi-a murit catelusa mea.

12 răspunsuri:
| vocea a răspuns:

Imi pare rau sa aud asta, dar toti murim chiar si animalele, mi-au murit o gramada de caini si de pisi dar asta e viata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Condoleante

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti Pentru Drama, cum spunea un user intelept

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer imi pare rau pentru tine. Si mie mi-a murit catelusa a doua zi dupa ce a nascut, tin minte ca am plans doua zile in continu.

| CatalinVictor1985 a răspuns:

Ai putea sa cumperi alta catelusa sa-ti aline durerea. Sentimentul asta ca ai pierdut-o si ai mai vrea sa o vezi vie se intampla majoritatii asa ca tot ce trebuie este sa te resemnezi si sa te gandesti la clipele frumoase petrecute impreuna.

| Alicezzz a răspuns:

Nu e sfarsit de lume! Iti iei un alt catel si gata. Asta este!

| NoFeelings a răspuns (pentru Alicezzz):

?

| NoFeelings a răspuns (pentru Alicezzz):

Imi pare foarte rău pentru tine. Știu ce simți, din păcate. Și mie mi-au murit doi cățeluși pe care i-am iubit enorm de mult, iar pe cel pe care îl am l-am pierdut, și deși îl caut disperată zi de zi, nu în găsesc, neștiind dacă trăiește, e bine, suferă etc.
Stai liniștită, e bine să plângi, că te descarci de energia negativa. Știu că nici un câine nu ii va lua locul, dar, când te simți pregătită, cumpără sau adopta un alt câine. Aceste lucru nu-l recomand acum, ci peste cateva zile, chiar și luni, oricând te simți tu pregătită. Poți scrie despre ea intr-un caiet, toate năzbâtiile ei, și toate povestioarele despre ea. După aceea, promite-ti tie însasi ceva :de fiecare dată când te vei gândi la ea, vei râde, nu vei plânge.
Condoleante

| Jdjsnshxjxjshdhx a răspuns:

Chiar aseara mi am adus aminte cade cățelușul meu teddy care mi-a murit cand eram in clasa 8, acum 3 ani. Am copilărit cu cățelușul ala si plâng mereu cand imi vine in minte

| Lucylucia45 explică:

Nici nu stiu ce sa mai faaac, cand ma gandesc la ea imi vin lacrimile, pentru ca ea intotdeauna ma facea fericita...ma jucam cu ea pe afara..acum totul s-a schimbat.

| Lucylucia45 explică:

Nu as vrea nimic altceva decat sa o vad doar o secunda pe ea vie si langa mine

| Unicorn1234509876 a răspuns:

Cumpara-ți alta! Îmi pare rau...Nu te mai gândi la ea! Condoleante!