Eu nu am bichon dar imi place mai mult maltese dar si celelalte rase sunt frumoase.Acum depinde si de tine care iti place mai mult.
Succes in alegerea catelului!
Imi poti spune cum ti-ai convins mama sa-ti iau catel? imi doresc si eu tatre mult si nu prea stiu cum sa fac...trimite un mesaj please!
Am bichon Bolognese iti recomand as iei eu il am de 4 ani si nu sa imbolnavit deloc
Mie imi plac pe primul loc cei frise apoi cei maltese... dar cam toti sunt draguti
Eu am bichon maltez;;) Care este alintatul familiei :D Are niste ochisori de te da gata :o3 http://i.picasion.com/pic29/f01f1a315fd509c14bef22f0ebfce032.gif
Cred ca toti care i'ai enumerat sunt f draguti [ olognese, Frise, Havanese, Maltese ] si seamana intre ei :P
Nu am convins-o, daca ma crezi ea a vrut dar doar Bichon. Am o intrebare la fel ca a ta, poate te inspiri. Multumesc de raspunsuri.
Eu am bichon Bolognese iti recomand sa iti iei acest tip de bichon pentru ca este una din rasele de bichon care nu se imbolnveste asa usor.Il am de aproape 3 ani si nu a avut nici o problema cu sanatatea.Am auzit ca celelalte rase de bichon pot orbi foarte usor. Sper ca te-am ajutat.Apropo poti sa il vezi in imaginea de la profilul meu.
Eu am bichon maltez. Te-as sfatui sa iti iei maltez pentru ca spre deosebire de alti caini nu ii cade asa mult paru...acum depinde si cat de mult il ingrijesti.