| BiancaAlecsandra a întrebat:

pe un site am citit ca pot sa-i dau lui Bella (perusul meu) seminte incoltite dar ce seminte? pot sa-i dau fasole sau mei incoltit sau ce alte seminte?
DAR VA ROG SA SCRIETI DOAR DACA STITI SIGUR!
FUNDA!

16 răspunsuri:
| alex0110 a răspuns:

Desigur ca poti!( o va decoji singur) Nu are nimic daca ai fasole, si poti sa ii dai absolut orice fel de seminte.

| denideni2000 a răspuns (pentru alex0110):

Nu absolut orice fel de seminte

Stii ce?! Otraveste papagalii in continuare...dar, nu ma baga si pe mine in asta.

| alex0110 a răspuns (pentru denideni2000):

Eu ii hranesc de doi ani si sunt super sanatosi!

Mai bine nici nu ma puneam la mintea ta! Dar... oricum bafta la otravit papagalii in continuare

| ketanal a răspuns (pentru denideni2000):

Draga iloveenglish, este al doilea subiect despre perusi unde te gasesc si esti total pe dinafara. Mai ia draga si citeste si te informeaza daca vrei sa raspunzi!
Le poti da fasole, dar sa fie fiarta. Niciodata sa nu le dai fasole uscata, sau incoltita pentru ca tot cruda ar fi.

| denideni2000 a răspuns (pentru ketanal):

Dar tu n-ai treaba? N-ai servici care sa-ti ocupe timpul? Imi pare rau dar nu are nici un rost, am si eu perusi si stiu ce este aia... Si bunico nu mai suntem in epoca de piatra unde ne hraneam papagalii cu cate si mai cate tampenii...

| ketanal a răspuns (pentru denideni2000):

La cei 12 ani pe care ii ai cred ca stii destul de multe, nu am absolut nici un dubiu. Invata sa citesti bine si sa te stergi la poponeata si dupa aceea dati cu parerea acolo unde este necesara experienta!

| denideni2000 a răspuns (pentru ketanal):

Stii ce? Eu nu injur! Sa ne fie clar! Dar iti dau o ocupatie... du-te pe site-urile de matrimoniale sa-ti gasesti cv de lucru. Si apropo vezi sa mai inveti un pic si cum sa vorbesti. Vorbesti ca si babale acelea care suntin teoria lor antica mai ales la faza cu poponeata.

Ti-am zis eu! Nu-ti mai baga capul unde nu-ti fierbe oala sau unde nu stii. Ca sa stii, nu sunt un copil mic!

Ce mi-ai zis tu mie aaaaa? Si se zice nu-ti mai baga nasul, nu capul. Bn bye be! Hai sa nu ne mai certam!

| BiancaAlecsandra explică (pentru denideni2000):

Pai m-am documentat si spune ca pot sa le dau fasoole dar ce alte seminte mai pot?

| denideni2000 a răspuns (pentru BiancaAlecsandra):

Trebuie ta dar eu iti spun... nu fasole. Poate, poate daca o fierbi dar oricum nici nu cred ca le ajuta la cv fasolea... le mai poti da seminte de floarea soarelui crude

| alex0110 a răspuns:

Funda?

| denideni2000 a răspuns:

Nu-i da fasole. Poti sai dai seminte de floarea soarelui crude, mei... dar nu-i normal sa le dai fasole. Este ca si cum i-ai da salata unui caine.

Dar tu de unde stii? Eu am avut perusi si le-am dat fasole. Nu au patit nimic!