1. Da, pentru ca in general noaptea sunt mai activi decat ziua. Plus ca poti sa te intorci si sa te pui pe el si sa-l ranesti. Poate iti face nevoile in pat. trebuie sa-l obisnuiesti acolo si din cand in cand poti sa-l scoti si sa stea cu tine.
2. Nu stiu exact daca il poti spala cu sampon, asta intrebi la veterinar sau evetual la pet-shop
3. Nici nu stiu daca e recomandat sa le faci baie insa daca e, probabil de vreo 2 ori. Poti in schimb sa ii periezi
4. Poti sa-l scoti dar ai grija unde-l duci sa nu il pierzi sau sa fie ranit de alte animale. De asemenea, sa nu manance prostii de pe jos.
5. Nu cred ca e nevoie pentru ca ii tii in casa si ei au deja blana mare.
6. Gasesti un mix de seminte si legume la pet-shop. In principal fan trebuie sa aiba mereu.
7. Nu. Ii dai apa normala. Trebuie sa ii agati de cusca lui o pompita sau o sticla cu bila din care sa bea el cand are nevoie.
Nu stiu restul,dar NU poti sa il culci langa tine,ala nu e pisica si nu sta, si daca ar sta ai grija ca il faci turta, dar nu va sta si il pierzi. De ce nu iei o pisicuta? E draguta, flocoasa si se ingrijeste mai usor, plus ca doarme cu tine si toarce frumos.
CrAzYAbOuTMuSiC întreabă: