| aphrodite26 a întrebat:

Pisica mea are o "punga/pielita" pe trei sferturi din ochi alba,doarme cam toata ziua,ea se juca si nu prea dormea, nu prea mananca si parca blana ei nu mai e la fel. Tinand cont ca azi e sambata singurul vetrinar care lucreaza aici e in vacanta iar eu sunt singura acasa si nu o pot duce in alt loc.Va rog ajutati-ma pisica mea imi este ca o prietena. Urgent! Va rog!

Răspuns Câştigător
| EvanescenceLover a răspuns:

Nu stiu daca e târziu sau nu sa răspund, dar o voi face. Pielita ai a alba se numeste a treia pleoapa si este folosita de pisici pentru protectie. Este posibil ca pisica ta sa se fi lovit, iar daca o tii afara, chiar sa se fi bătut cu alta pisica. Pisica mea a tinut pe ochi acea pielita cam 3 săptămâni, si apoi doar câteodată. Nu ai de ce sa te îngrijorezi, iar legat de somn, le place sa doarma la soare, la caldura. E posibil sa mai fi crescut si sa nu mai aibă chef de joaca. Blana ei s-ar putea sa se fi schimbat din cauza anotimpului. Sper ca te-am ajutat.

2 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Imi aduce aminte de pisica mea care avea aceeasi chestie la ochi. Eu i-am luat de la o farmacie, i-am explicat farmacistului ce are pisica mea si mi-a dat niste picaturi. Cu toate ca in Romania habar nu am cum sunt prin farmaciile de acolo, caci in Grecia, pe cand locuiam la tara, farmaciile care erau destinate oamenilor, aveau si o parte din produse pentru animalele de companie.
Poti comunica cu parintii tai si sa luati o decizie de a merge la un cabinet veterinar pe luni in alt oras. Daca tii la pisica ta, cred ca e bine sa faci ceva si pentru ea. Pisicile oricum dorm mult, asa ca asta nu trebuie sa te sperie acest lucru.
Sanatate!

| LaurentiuZXY a răspuns:

Buna. Veterinar! Cel mai bine.