Eu cred ca pisica i-a mutat intr-un loc mai sigur ...probabil acolo unde isi tinea puii i s-a parut un loc in care puii sunt in pericol ..cautai bine si ii vei gasi ..asa am avut si eu la bloc o pisica care avea 5 pui si mereu veneau copiii si ii luau in brate iar pisica cand a vazut ia mutat a 2 a zi dimineata am vazut si eu ...deci cred ca asa s-a intamplat daca pui nu prea puteau merge si chiar daca nu puteau sa se duca prea departe deci CAUTAI BINE
Nu i-a luat nimeni, pisica i-a ascuns sa fie in siguranta, sa poata pleca la vanatoare, urmarste-o si vezi unde i-a pitit, din cand in cand la schimba locul, este ceva normal la pisica.
Sa stii ca la o luna, pisicile se pot misca, insa daca zici ca totul era inchis nu stiu cum se explica faptul ca au disparut!
Daca locuiesti cu parintii s-ar putea ca ei sa fi luat puii si sa-i arunce deoarece considerau ca sunt prea multi.
Se tarasc si pot pleca poate inca sunt in curte rataciti sau poate ia mutat pisica in siguranta ia lua in gura si ia pus undeva eu mi-am vazut pisica facand asta.Succes! Pa pa
Pisicile care au pui obisnuiesc sa-si ia puii, unul cate unul in gura si sa ii duca intr-un loc mai sigur. De ce? Pai e simplu. Unii motani ii vor ucide pe pisoiasi, pentru a putea face ei puiuti. In opinia mea, pisica si-a ascuns pe undeva puii.
Motanul de obicei omoara pisoii pentru a se reimperechea cu pisica, poate asta este cauza!
Ane758 întreabă: