In caz de fractura, nu exista tratament acasa.Mergi de urgenta cu ea la medic.Aseaza pisica pe o suprafata mai dura (cusca de transport) pe partea neafectata si incearca sa o faceti sa ramana asa. Mergi degraba la medicul veterinar, poate totusi nu este fractura, un consult nu strica (de regula consultul este gratuit). Multa sanatate pisicutei.
Daca pisica a suferit o fractura osoasa sau mai multe, este important sa se miste cat mai putin pana ajunge in grija unui veterinar. O poti imobiliza cu prosopul. Cu cat trece mai putin timp intre momentul in care pisica ta a fost ranita si momentul in care ajunge in grija unui veterinar, cu atat sansele de recuperare sunt mai bune.Incearca sa nu-i atingi zona ce consideri ca este fracturata, poti sa-i faci mai mult rau.Imi pare extrem de rau, chiar mi-as dori sa iti pot spune un tratament si sa o tratezi acasa, dar in caz de fractura este nevoie sa o vada un medic.Am experienta in cresterea si tratarea animalutelor de companie, eu doar ti-am dat un sfat, tu decizi daca o ti acasa sau o duci la medic.
Yamaha123 întreabă: