| oanabuysomeweed a întrebat:

Pisicututl meu a mancat otrava de sobolani...
O sa pateasca ceva? Daca e grav, in afara de a-l duce la veterinar, mai pot face ceva?

10 răspunsuri:
| αntoniα a răspuns:

Chiar ai primit la intrebare asta multe raspunsuri stupide. Cel mai bine este SA ITI DUCI PISUCUTUL LA VETERINAR, URGENT!
Sper ca te'am ajutatbig grin
Paaa!
^.^

| nesuferit a răspuns:

Pune-i in loc de apa, niste wisky, macar sa moara fericit

| oanabuysomeweed explică (pentru nesuferit):

Nesuferit, chiar esti nesuferit >.

| nesuferit a răspuns:

Daca totusi moare, sa iti cumperi un animal mai rezistent, gen un bou

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, poti sa-i sapi o gropita sub trandafiri, preventiv, si sa te rogi...
PS. Dusul la veterinar n-ajuta. O rugaminte fierbinte la Dumnezeul pisicilor poate.

| al3ks a răspuns:

Unde bea el apa pune-i oleca de zahar cu lamaie dc nu bea incerca sai dai lamaie sigur ajuta am patit-o si eu si ia trecutwinking funda

| Alcs a răspuns:

Salut, nu prea cred ca ar avea efect otrava de sobolanu la pisici dar un consult nu strica happy

| Antonia1234 a răspuns:

Din pacate, nu mai poti face nimic... Du-l la veterinar, veterinarul stie sa previna mai bine acestei probleme. Cei care ti-au raspuns nu sunt veterinari, nu stiu mai bine ca ei.Mult succes cu pisoiul!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Antonia1234):

Unora dintre cei care i-au raspuns le-au murit anul asta vreo 5 pisici, la date diferite, din aceleasi motive. Numai a 6-a a scapat, si e varza! Dusul la veterinar n-a costat decat bani si propunerea lor binevoitoare sa le eutanasieze, sa nu sufere.
Da, stiu, e ciudat, dar uneori pe TPU mai sunt si oameni care stiu despre ce vorbesc, nu numai presupunici de gradinita...

| Antonia1234 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai da! Iti pasa de fericire sau de pisica!? Supararea trece mai repede, boala pisicii nu! S-o eutanasieze! Decat sa sufere.....si el trebuie sa fie fericit ca pisicutul lui s-a dus in ceruri! Acolo unde e casa adevarata a noastra si a animalelor! Ce mai ai de zis PoneiTroian!? Aaaa?!