Chiar ai primit la intrebare asta multe raspunsuri stupide. Cel mai bine este SA ITI DUCI PISUCUTUL LA VETERINAR, URGENT!
Sper ca te'am ajutat
Paaa!
^.^
Nesuferit, chiar esti nesuferit >.
Unde bea el apa pune-i oleca de zahar cu lamaie dc nu bea incerca sai dai lamaie sigur ajuta am patit-o si eu si ia trecut funda
Salut, nu prea cred ca ar avea efect otrava de sobolanu la pisici dar un consult nu strica
Din pacate, nu mai poti face nimic... Du-l la veterinar, veterinarul stie sa previna mai bine acestei probleme. Cei care ti-au raspuns nu sunt veterinari, nu stiu mai bine ca ei.Mult succes cu pisoiul!
Unora dintre cei care i-au raspuns le-au murit anul asta vreo 5 pisici, la date diferite, din aceleasi motive. Numai a 6-a a scapat, si e varza! Dusul la veterinar n-a costat decat bani si propunerea lor binevoitoare sa le eutanasieze, sa nu sufere.
Da, stiu, e ciudat, dar uneori pe TPU mai sunt si oameni care stiu despre ce vorbesc, nu numai presupunici de gradinita...
Pai da! Iti pasa de fericire sau de pisica!? Supararea trece mai repede, boala pisicii nu! S-o eutanasieze! Decat sa sufere.....si el trebuie sa fie fericit ca pisicutul lui s-a dus in ceruri! Acolo unde e casa adevarata a noastra si a animalelor! Ce mai ai de zis PoneiTroian!? Aaaa?!