| Lexxyss a întrebat:

TPU! :*. Puteti sa-mi dati si mie va rog niste ideei. cam ce as putea face cand ma plictisesc? happy. Dau fundita' la cel mai buna raspuns

Răspuns Câştigător
| Cookie21 a răspuns:

Ai putea citi ceva.sa dansezi, poate canti.Iesi afara cu prietenii. Faci curatenie. temele.Te joci pe PC, faci teste pe PC.Te duci in parc, dormi.Chemi o prietena sau invers...multe.

7 răspunsuri:
| Toshima a răspuns:

Multe poti face pe net,poate la Tv. Daca ii zapada, cu prietenu/a printr-un parca, ma rooog.is multe chestii

| SDC a răspuns:

Sa te uiti la filme online, sau sa te joci ceva!

| cromartie a răspuns:

Vezi un film http://all-in1.ro/

| Cosminutzz22 a răspuns:

Cand esti plictisita ai putea comunica sa vorbesti cu cineva despre ceva ce-ti place si ceti doresti sau sa te plimbi prin parcuri frumoase asta ar aduce un mic zambet cred:happyori ai putea sa te intalnesti cu prietenul sau prietena si sa gasiti ceva frumos de a va distra sau vorbi impreuna lucruri frumoase.sau daca nu poti sa te uiti la ceva filme frumoase. Sper ca ti-am fost de foloshappy
Papa
Funda?

| Lexxyss explică (pentru Cosminutzz22):

Multumesc happy. Problema este ca prietenul meu ma evitaa sad. Adicaa nu chiar. la scoala ma baga in seama. dar cand il intreb daca vrea sa iesim undeva ma refuza de fiecare data ori raspunzand simplu ca nu poate ori inventand o scuza patetica.

| romanyta a răspuns:

In parca cu prietemii,vorbesti pe net,chemi o prietena la tine si privit un film, calatoresti prin locurile dragi care iti aduci aminte de evenimentele fericite, stai pe net.

| rudfy a răspuns:

Paiii sunt foarte multe de facut gen iesi cu prietenii sau iesi in parca DAR in cazu in care iti e 'sila" stai in pat .desenezi.asculti muzica. stai la pc pe facebook sau hi5 (sigur nu ai sa te plictisesti daca vb cu altii) SI DACA nu faci astea te uiti la filme si daca nici acum nu ai idei patinezi pe parchet rolling on the floor) la mine merge