| Antoha a întrebat:

Recent o prietena de-a mea a avut norocul de a adopta un bulldog englez. Ideea este ca m-am indragostit pe loc de aceasta rasa, am inceput sa o studiez din toate punctele de vedere si imi doresc nespus un pui. Daca stiti pe cineva care are, sau poate aveti chiar dumneavoastra, va rog sa ma anuntati. Nu neaparat pentru. adoptie, dar macar la un pret rezonabil. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| RedNose a răspuns:

La un pret rezonabil o sa-ti iei o corcitura,pe langa,cu risc de boli. Un pui luat dintr-o canisa ai garantia ca este sanatos. Toti cainii montati sunt testati pentru boli genetice. La aceasta rasa se fac teste: displazie de cot,sold,cardio,astea ar fi principalele. Are pedigree catelul prietenei tale? Cat are?
Displazia de sold necesita operatie,medici priceputi sunt in Ungaria, e costisitor si dureros pentru caine.
Romanii nu sunt deschisi la minte si iau pui doar de la samsari fara sa se gandeasca la toate riscurile astea. In alte tari nu exista samsari, iar pretul unui catel cu pedigree e mult peste un pui luat de la noi din tara, cu potential ridicat de show, iar acestia se mira de preturile puilor de la noi.
Daca vrei sa stii mai mult citeste acest post http://amstaffromania.ro/Thread-Calitatea-are-un-pret

p.s. asta am spus ca sa stii si ca sa vada si altii, nu o lua in nume de rau

| Antoha explică (pentru RedNose):

Aveti dreptate. Cred ca pana la urma voi mai astepta si voi lua un pui din canisa. Asa tare m-am indragostit de ei ca "m-a luat valul", dar... cu rabdarea treci si marea. Va multumesc de raspuns!

| RedNose a răspuns (pentru Antoha):

Ai grija sa nu iei decat din canise ce nu cresc mai mult de 2-3 rase, deci exclus "canisele" premium, kris, fantasy etc. + petshop-uri + site-uri gen caini-de-vanzare.ro

3 răspunsuri:
| perladunarii a răspuns:

Buna, din pacate la rasa asta nu prea sunt preturi rezonabile! Si cu donatii, gasesti foarte greu, majoritatea ar vrea sa faca ceva banuti! Mult noroc!