Nu este nici o problema! Si eu am betta si nu tot timpul isi deschid cada de obicei isi deschid coada dar in momentul in care introduci si felema! Daca vrei sa introdici o femela este bine sa nu o bagi cu masculul din prima zi este bine sa o bagi intr-un pahar pe care sa-l pui lana bol si abia dupa 3-4 zile dupa ce masculul si-a construit cuibul din bule o introdici si pe ea! La inceput masculul urmareste femela prin bol nu pentru a o bate ci pentru a se imperechea! Sper ca te-am ajutat! Succes!
Mersi da nu are nimic daca las femeta tot timpul landa mascul si dupa ce a facut icre nu?
Nu trebuie sa lasi femela in bol dupa imperechere! Imediat dupa ce a depus icrele, femela trebuie scoasa! Masculul va cara toate icrele in acel cuib si va avea grija de pui pana cand vor fi maricei!
Da nu vreau neaparat sa ii imperechez vreau doar ca betta sa isi deschida din cand in cand coada ca tot inchisa o tine
Asta nu ai cum sa o faci asta ar fi posibil numai daca ai avea un acvariu mai mare cu alti pesti! Daca e singur in acvariu nu are de ce sa-si deschida coada!